Hvad træet ikke visne?

January 5

Hvad træet ikke visne?

En tilintetgørende tree er en, der er tørret og har et rynket udseende. Dette skyldes ofte utilstrækkelig fugt, som får træet til at skrumpe ind på grund af næringsstof tab og giver den en vissen udseende. Træer, der er tolerante over for tørke er usandsynligt, at visne og er gode valg for ørkenområder. Disse træer er højt udviklet på bevarer fugt i tørre tider.

Karakteristik af tørke-tolerante træer

Et par fysiske træk skelne tørke-tolerante træer fra andre typer og hjælpe dem med at bevare fugt og ophold cool. Sådanne træer har ofte små blade, som forhindrer fordampning fra solen og bruge vand mere effektivt. Disse træer udviser ofte en opretstående toppe snarere end udbredt baldakiner, at forebygge fugttab. Også, flere lag af crown hjælpe med at beskytte blade fra solens tørring. Tørke-resistent træer tendens til at have tykke, bølgede blade og dyb og omfattende rodsystemer.

Evergreen, ikke-visnende træer

Den europæiske oliventræ er kendt for dets modstandsdygtighed over for tørke, når dette er stiftet. Det har en stærk, omfattende rodsystem, gør det muligt at overleve i lange perioder med tørke uden udtørring. Denne stedsegrønne træ er hjemmehørende i Middelhavsområdet, Afrika og Asien. Det vokser til en kort højde, normalt ikke højere end 20 eller 30 fødder. Disse træer trives i solrige steder med godt afdrypning jord. Den mest tørke-tolerante af stedsegrønne træer er blå safir cypress.

Skygge, ikke-visnende træer

Scarlet eg er en hurtigt voksende, sol-elskende træ, som trives i tørre landskaber. Det er ofte dyrkes til dens træ og er en populær skygge træet på grund af dets tørke-tolerance. Den karminrøde eg er almindelig til højlandet bakker og højderygge, som modtager lille nedbør, gør det modstandsdygtigt over for visner i lav fugtighed. Blade drej til scarlet rød i efteråret, at give træet dets navn. Det er generelt hurtigere voksende end de fleste andre tør-site træer.

Løvfældende, ikke-visnende træer

Hedge ahorn er almindeligt beskæres i Europa i en hæk, deraf navnet. Hvis lov til at vokse fuldt ud, vil træet nå 25 til 35 fod i både højde og bredde. Dette træ foretrækker veldrænet jord og er tørke-tolerante, så det er resistent mod udtørring i tørre tider. Det vokser bedst i tør, basisk jordbund og vokser ikke godt i komprimeret jord. Det har en tæt række filialer og en rund krone. I sommeren, bladene er mørkegrønne, men drej til gul i efteråret. En anden løvfældende træ, der typisk ikke visner er bur eg.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com