Hvad Type gardiner gå med en blå blomster sofaen?

February 16

Hvad Type gardiner gå med en blå blomster sofaen?

En blå blomster sofaen i din stue--enten som rummets udstillingsgenstand eller som en del af et ensemble--kan tilføje en blød, hjemlig touch til området indsamling. Floral polstring kan præsentere en udfordring, når du vælger vindue behandlinger, men du kan finde gardiner, der hjælpe med at binde indretningen sammen og supplere din blå blomster sofa. Der er et par forskellige måder, som du kan nærme du vælger gardiner og hver låner et lidt anderledes udseende til rummet. Du kan sætte en blå blomster sofa i værelser end stuen, også.

Tynde

Hvis din blå blomster sofaen er beliggende i et lille værelse eller en, der ikke får en masse af naturligt lys, er tynde en god gardin valg. Du kan vælge hvide tynde eller sheers, der supplerer en eller flere af farverne i din sofa blå blomster polstring. Vær sikker på at overveje beskyttelse af personlige oplysninger, når behandling af dine vinduer med tynde. Hvis privatlivets fred om natten er en bekymring, kan tilsætning af blinds eller en roll-up skygge tage sig af problemet og indrømme jer hen til fortsætte glæde sig ved den lyse, luftige fornemmelse af tynde.

Forhæng

Forhæng eller gardiner lavet med tungere stof kan tilføje et strejf af elegance og luksus til en plads. Hvis dette er det udseende, du går efter, skal du vælge et stof, der føles og ser luksuriøse, såsom råsilke. Du kan vælge forhæng i en nuance af blå, der matcher dine blomster sofaen eller i farver, der samle op på de blomstermønster. Denne type gardin giver rummet en mere formel udseende. Derudover er forhæng eller foret gardiner lavet med tungere stof ideelle for blokerer lys og bevare privatlivets fred.

Farver og mønstre

En blå blomster sofaen giver dig med et par farver hvorfra man kan vælge Når udkig gardiner at koordinere eller supplere din sofa. Ud over at vælge en ensfarvet, der arbejder med farverne i sofaen, kan du også gå med en supplerende mønster. Blande florals med striber er en fælles måde at integrere mønstre, hvis dit værelse er indrettet i en engelsk land eller country cottage stil. Du kan også vælge en matchende blomsterprint; Dette er især effektiv når sofaen er beliggende i nærheden af vinduet, og du ønsker at gøre det omdrejningspunkt i rummet.

En alternativ vindue behandling

Nogle gange en fuld gardin er for meget, forlader dit værelse til at se mørkere og føle sig mindre. I dette tilfælde kan en valance med tynde eller blinds give et fantastisk supplement til din blå blomster sofaen samtidig bevare en let og luftig følelse. Ved hjælp af tynde eller blinds, der er lys i farve og vægt kan du være lidt mere modig med valance. Vælg en nuance af blå, der supplerer din sofa eller gå til en fed blomstermotiver og/eller stribe mønster.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com