Hvad typer af fliser kan anvendes i brusebad?

March 6

Hvad typer af fliser kan anvendes i brusebad?

Flise er et glimrende valg af materiale til brusere. Æstetisk set, det er langt bedre end plastik badekar omgiver og er tilgængelig i en bred vifte af størrelser, materialer, finish og farver. Fliser er derudover ganske robust. Mens en plastik surround er let at ridse med almindelige rengøringsmidler og rengøring af værktøj, flise kan modstå en masse misbrug. Når du er klar til at shoppe for bruseren flise, sammenligne de valg baseret på pris, udseende, nem rengøring og egnethed for fugtige miljøer og eksponering for sæber og rengøringsmidler.

Keramik

Keramisk kommer i en række glasurer---fra Super-glat til mat. Det er også tilgængelige i stort set alle tænkelige farve. Lige så vigtigt er keramiske fliser sikkert i våde miljøer. Ler-composite sammensætning og højt fyring temperatur gør det svært og tætte og ude af stand til at absorbere mere end minut mængder vand. På negativsiden, keramiske chips og chips er mærkbar fordi de udsætter det hvide materiale nedenunder glasur.

Porcelæn

Porcelæn er faktisk en slags keramik, men det er fyret ved højere temperaturer, keramik, hvilket gør for en endnu hårdere og tungere produkt, der er næsten uigennemtrængeligt for vand. Porcelæn fliser kan være glaserede eller uglaserede, og det kommer i færre farver og finish end keramiske fliser. Selvom porcelæn er dyrere end standard keramik, er det et high-end produkt, der kan være en god investering. Skår er muligt med porcelæn, som det er med standard keramik. Chips vil dog mindre mærkbar, hvis flisen er uglaserede.

Glas

Glas fliser er en miljøvenlig indstilling, som de er fremstillet af genanvendte produkter, sådan forruder og glasflasker. Da glas er ikke-absorberende og resistente over for bakterier og svampe, er det perfekt til brug i en bruser. Plus, farven, der går hele vejen igennem flisen, så revner---hvis de forekommer---er mindre tilbøjelige til at blive bemærket. Glas fliser kommer i en bred vifte af farver. Glas er generelt dyrere end keramik eller porcelæn. Da det er mere skørt end andre valg, fliser, er glas et bedre valg for Brusevægge snarere end brusebad gulve.

Sten

Stones naturlige skønhed og højere pris gør det en fælles valg til deluxe bade. På trods af at det er en hård og kold overflade, tilføjer rigdommen af farver en følelse af varme til badeværelse indretning. Mange forskellige typer af sten er brydes til brug som flise, så valg er enorme. Sten er ikke skadet af vand, i virkeligheden, nogle sten faktisk ser bedre når det er vådt. Granit er den sværeste sten anvendes til fremstilling af fliser. I modsætning til marmor absorberer det ikke vand. Men poleret granit er for glat til at blive brugt på brusebad gulve, og dens vægt kan gøre det svært at installere på væggene. Men resultaterne er tilbøjelige til det værd, som sten bade i almindelighed--- og granit bade, navnlig--er overdådige og luksuriøse.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com