Hvad udsmykning stil har guld, Reds & appelsiner?

October 25

Guld, røde og appelsiner fungerer godt i et udvalg af forskellige udsmykning stilarter. Gennem tekstiler, illustrationer, maling og møbler, der udnytter disse farver samt andre nuancer, der supplerer disse farver, kan du oprette en oase, der afspejler din personlige stil, budget og den overordnede stil i dit hjem.

Rig og Elegant traditionelle stil

En formel, elegant stil har ofte guld, røde og appelsiner vævet ind i tekstiler af soveværelset, kunstværk i spise- og dagligstuer, og i hele andre områder i hjemmet som kontor og hule. Rich mat guld kombineret med dyb Bordeaux rød og brændt orange arbejde godt med en palet af brune i chokolade og mahogni toner. Disse nuancer af guld, rød og orange fungerer bedst med mørke antikviteter eller andre tunge træmøbler. Farverne også arbejde godt for at producere gamle verden charme.

Asiatisk inspireret moderne minimalistisk

Moderne værelser med en infusion af asiatisk stil ofte indarbejde nuancer af rød, guld og orange. Typisk, disse værelser er minimalistisk design og indretning. Asiatiske vægtæpper i satin og silke hængende fra tykt metal stænger supplere blank guld, orange eller rød tapet. Importerede tekstiler med traditionelle asiatiske udskrifter fra forskellige lande i hele Asien, broderet med disse tre farver gør rummet en stå. Dette værelse style fungerer bedst med sort moderne møbler, der har lange, rene linjer.

Eksotiske

Gå eksotiske med en indisk-inspireret rum. Himmelseng, ligesom en hotel i Delhi eller på Maldiverne, afsluttet med silke i orange, rød og guld afgiver en sexet endnu eksotiske fornemmelse. Dyb brun træ møbler i teak og bambus gå godt med denne stil. Indarbejde dine vigtigste farver i dit køkken og stue tekstiler med puder og satin sengetøj.

Toscansk stil

De rige farver i Italien også give inspiration til guld, orange og rød. De mørkere, men lysere, nuancer af disse respektive farver par bedst med italienske møbler. Sengetøj i rige striber, plette floral arrangementer samt rig olie maleri og rustikke møbler uden nogen glittede alle arbejde på at skabe en toscanske retreat. At holde tingene naturlige viser off skønhed af disse farver.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com