Hvad væg maling går med et kirsebær træ soveværelse sæt?

November 7

Hvad væg maling går med et kirsebær træ soveværelse sæt?

Du kan enten få vist dit kirsebærtræ soveværelse sæt som et udfordrende designelement eller en Boligindretning gave. Enten måde, når du nærmer dig varme farver møbler væbnede med nogle væg maling basics, vil du ende med en dekorativ, afslappende win--så vedtage en positiv tankegang fra get-go. Mod varme træ er passende kølige toner, neutrale og lignende nuancer centrale design staples, som er en velgennemtænkt fokale væggen, hvis du ønsker sådan en funktion.

Kølige toner

Kølige toner hører hjemme i soveværelset. De fremmer resten af beroligende sindet og beroligende for sjælen. En cool farve giver behagelig kontrast mod sin varme farvehjulet overfor, som gør at parring vandig blues eller bleg eller midten grønne vægge med varme farver møbler i kirsebærtræ dobbelt fristende. I en verden af farve, modsætninger balance hinanden eller arbejder godt sammen, som det ofte er tilfældet med relationer.

Neutrale farver

Trendy "greige", eller grå-beige, er ideelle på vægge, der er svøbt omkring varm kirsebær træmøbler. Vælg en grå-beige, der lyder som en lidt varmere eller lidt mere brun støtte møbler visuelt. Hvide vægge ville supplere de varme farver sæt, men i stedet for skarp kontrast ren hvid, vælge off hvid eller antik hvid.

Analoge farver

Analoge farver er tæt på hinanden på farvehjulet. De har ligheder, såsom en varm farve, for eksempel, der kan fungere godt i et soveværelse. Kig lavet med et kirsebærtræ soveværelse sæt og vægge i en anden varm hue, såsom mahogni eller brændt orange, vil have rigdom og elegance. Give øjet nogle hvilende steder med tilbehør i en tredje lysere eller lysere analoge farve--måske en gul-tan eller koral.

Fokale væg

Et værelse 's focal eller funktion mur er normalt væggen står du som du indtaster. Dette er typisk det bedste sted for et soveværelse førende karakter - sengen. Linned-kappeklædte star fortjener en forhøjet indstilling; hænge iøjnefaldende tapet på netop den ene væg bag det og male væggene i en farve, der er trukket fra papiret. Eller male funktion væg sort for drama, og pryde det med hvid stenciling eller subtile-farvede illustrationer. Du kan spille off en rig træ hovedgærde med bronze, tin eller guld metallak. Neutral på neutral striber ikke overdrevent stimulerende i et afslappende rum. Overveje maling teknikker, som giver lag af farve eller en stoflige aspekt, og ofte er enklere at opnå end du måske tror. At skabe look af læder, gips, linned eller et andet materiale, der går godt mod jordet træ kræver som regel lidt mere end et par maling farver, glasur og en svamp, sammenkrøllet plastik sæk, klud eller stippling børste.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com