Hvad vægt af møbelstof at inddrive en sofa?

February 3

Hvad vægt af møbelstof at inddrive en sofa?

Re dækker en sofa kan være en betydelig investering af tid og penge, så udvælgelsen af en passende stof er en vigtig design beslutning at gøre. Overveje stilen af din sofa, hvordan og hvor det vil blive brugt, hvor meget brug det vil modtage, hvordan du vil behandle den og hvor lang tid du forventer det til sidste. Disse overvejelser vil hjælpe etablere vægten af en egnet stof til dit projekt. Sofa tekstiler spænder fra letvægts silke og bomuld til mellemlang vægt sengetøj og uld til tunge brokader og tekstureret vævninger. Blandinger af syntetiske og naturlige fibre og tekstiler helt består af syntetiske materialer tilføje flere valgmuligheder i hver vægtklasse.

Stil

Stilen i din sofa er det vigtigste element i at vælge et stof til den. Husk på, at det i mange tilfælde er muligt at ændre stil sofaen før re dækker det. Du kan kurve eller rette våben, lavere eller hæve bagsiden, tilføje eller fjerne en nederdel. Dog ikke ændre en sofa med fritliggende træ og udskårne detaljering. En sofa design med masser af kurver vil kræve en letvægts stof til at sikre en ordentlig pasform. Letvægts stof også arbejde bedre for slipcovers. Mere-formel sofa design ser bedst i formelle stoffer som silke, damask og fløjl. Sofa design med enkle linjer se elegant i tungere vævet teksturer og et udvalg af medium-vægt til sværvægter tekstiler.

Brug

Uanset hvor du placerer i sofaen, bliver en dominerende stykke af møbler i rummet, så det er vigtigt, at det vedrører komfortabelt med andre møbler. Vægt, stil og farve vil foreslå en tone for rummet. For eksempel, kan en sofa udtrykke slanke urbanitet, afslappet komfort, formelle elegance eller land hygge. Analysere hvordan sofaen vil blive brugt, og af hvem, er nyttige til at bestemme stof valget. Sofa, lounging teenagere vil flop på vil kræve en anden slags stof end sofa bruges kun lejlighedsvis af middagsgæster.

Vedligeholdelse

Analysere vedligeholdelseskrav for et bestemt stof er et praktisk hensyn, når du foretager et valg. Muligt rengøring teknikker omfatter vask, overflade rengøring eller professionel rengøring tjenester. Stof finish findes der tillader vandbaseret pletter at blive renset op let. Kombinerer den planlagte brug for sofaen med en forståelse af den nødvendige vedligeholdelse fører til et informeret valg af stof til projektet.

Levealder

Holdbarheden af stof i Amerika er målt ved Wyzenbeek slid Test, som kvaliteter en stof evne til at modstå slid og gnide. En score på 15.000 gnider er passende for bolig servicevenlighed, og et stof med en score over 30.000 gnider vil give mange års brug uden at vise tegn på slid. Når du investerer en betydelig sum penge i stof til en sofa, er det klogt at fastsætte rimelige forventninger for dens levetid.

Stof karakteristika

Hold en prøve af stof op mod lyset til at afgøre, om det er tæt vævet. Kontrollere hvis det optrevler nemt på kanterne. Strækstoffer diagonalt og se hvis det vender tilbage til sin oprindelige form. Afbalanceret vævninger med alle fibre cirka den samme størrelse og styrke bære bedre end dem, hvor tunge fibre krydser tynde fibre. Latex backing hjælper med at stabilisere løst vævet stof. Quiltning er en anden teknik til at tilføje styrke og skønhed til tyndere stof. Screen-trykte stoffer kan vise slid hurtigere end løsning-farvet fibre. Ikke alle tekstiler er farveægte, nogle skifter farve over tid på grund af sollys, afslidning og rengøring. Prøv at holde fine tekstiler ud af direkte sollys om muligt; Hvis ikke, overveje toningssystem windows for at beskytte fabric styrke og farve.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com