Hvad værktøj bruges til at fjerne injektionsmørtel?

June 26

At fjerne injektionsmørtel er en speciel, små nedrivning projekt, som kræver specialiserede værktøjer. Fordi fliser skal forblive på plads under injektionsmørtel fjernelse, kan en enkelt fejltagelse bryde en flise eller knække sin glasur. For at undgå at beskadige omgivende overflader under injektionsmørtel fjernelse, strip fagfolk injektionsmørtel med opgavespecifikke håndværktøj og elværktøj. Injektionsmørtel fjernelse udstyr er til rådighed på den gennemsnitlige hjemme forbedring butik, og med det rigtige sæt værktøjer, du kan erstatte din injektionsmørtel uden at ofre din flise.

Mejsel og hammer

Næsten enhver mejsel vil skære igennem injektionsmørtel som længe spidsen passer inden for injektionsmørtel linje. Dog vil bruger skarp mejsler til at fjerne injektionsmørtel, såsom træ mejsler, simpelthen ødelægge den mejsel kant. En smal mason mejsel og en hammer strip effektivt injektionsmørtel fra en flisebelagt overflade. På den anden side bruge mange bygherrer en flat-ledes skruetrækker til at fjerne injektionsmørtel i en knivspids. Selv om en hammer kan erstatte en kølle, metal spidser hamre har tendens til at deformere mejsel skod og bryde skruetrækker håndtag.

Carbide injektionsmørtel Remover, børster

Hårdmetal-tippes injektionsmørtel remover, også kaldet en injektionsmørtel afsked værktøj, ligner en hobbykniv med en forskydning, fremspringende blade. I modsætning til den gennemsnitlige hobbykniv har injektionsmørtel fjernelsesværktøj en slibende bladene er belagt med hårdmetal-grus. Hvis du vil bruge en injektionsmørtel afsked værktøj, krat du simpelthen værktøjets slibende blade langs en injektionsmørtel linje. Bladet skrammer, trækker og fjerner injektionsmørtel. Injektionsmørtel fjernelsesværktøjer bruges ofte sammen med stiff-strittede børster. Mens injektionsmørtel fjernelsesværktøjet fjerner hovedparten af injektionsmørtel, fjerner stålbørste resterende bits og stykker af injektionsmørtel.

Håndholdte roterende værktøjer

Håndholdte roterende værktøjer er håndflade-størrelse elværktøj lignende i form til en tandlæges bor.. Håndholdte roterende værktøjer spin en række skæring, boring og slibning vedhæftede filer, herunder specielt designet injektionsmørtel-fjernelse vedhæftede filer. Den håndholdte roterende injektionsmørtel fjernelse vedhæftet fil passer direkte i det tynde mellemrum mellem tilstødende fliser og hurtigt spins til at slibe væk injektionsmørtel uden at beskadige fliser. Håndholdt roterende værktøjer tilbyder en effektiv metode til at fjerne injektionsmørtel fra tynde fugerne i hjørner og områder, der er svært tilgængelige.

Kværne og Rundsave

For store projekter, der involverer tyk fugerne, bruger flise arbejdstagere ofte vinkel vinkelslibere eller Rundsave til at fjerne injektionsmørtel. Udstyret med murværk vinger, kan standard vinkel kværne og Rundsave stripning injektionsmørtel fra fugerne. Du angiver værktøjets dybde af skær til en dimension, der skærer gennem injektionsmørtel uden at beskadige den flisebelagte overflade substrat og køre værktøjets spinning blade gennem injektionsmørtel linje.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com