Hvad var finish til mahogni i 1700-tallet?

June 30

Hvad var finish til mahogni i 1700-tallet?

Mahogni er en tropisk hårdttræ, der har en dyb, rødlig brun farve. Det har været udbredt til gulve, møbler, både og andre elementer i hundreder af år. 1700-tallet bragte omkring nogle af verdens mest kendte kunstnere, skulptører og arkitekter, herunder Giuseppe Castiglione og Michael Benoist. Mahogni kunne findes i arkitektonisk design og møbler i fineste hjem og museer verden over.

Shellak

Teknologi og produktion har udviklet sig siden 1700-tallet, der skaber nye materialer og teknikker, når det kommer til efterbehandling eller lakering mahogni og andre hårde træsorter. En finish, der blev brugt i 1700-tallet var shellak. Shellac er en naturlig harpiks, der er produceret af Iac Bille og giver en hærdet dækker. Harpiksen er forarbejdet til en formel, der bruges til at dække mahogni, og modstå ridser og vandskade, især i stole og borde. Shellac leveres også i en række forskellige finish, herunder gule, orange, granat, blonde og klart.

Lak

Lak blev også brugt i 1700-tallet som en måde at forbedre og beskytte mahogni træ. Lak er en finish, der er afledt fra en lang række ingredienser, herunder vegetabilske, tung, hørfrø, valnød og sojabønner olier, sammen med terpentin. Nogle lak materialer er ofte kombineret med mineralske spiritus til at nå et pletten der trænger ind i skoven, og øger træets årer og tekstur. Lak er langsom-tørring og kræver ofte flere lag til at nå en formørket farve.

Lak

En anden populær finish for mahogni i 1700-tallet var lak. Lak er lig lak bortset fra at det tørrer hurtigt og er ikke olie-baserede. Lak indeholder harpikser og opløsningsmidler, der kan forårsage allergiske reaktioner og irritation af hud og øjne. Lak også revner, bobler og bliver mørkere med alderen. En fordel at en lak finish er, at det kan være poleret for at nå frem til en spejl-lignende glathed, der er attraktive på store mantels og trægulve.

Voks

Wax var en fælles finish for mahogni i 1700-tallet. Bivoks blev brugt som en måde at buff og polsk en ellers kedelig stykke af mahogni. I nogle tilfælde var voks blandet med terpentin til at oprette en jævn anvendelse. En støv blanding der består af mursten støv og kork hjalp voks til buff ud ru pletter i træ, i sidste ende at skabe en glat, fejlfri finish.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com