Hvad vil afskrække egern fra fugl foderautomater?

February 18

Opsætning af fugl foderautomater på din ejendom kan levere timer i naturen-visning for både børn og voksne. Desværre, disse foderautomater kan også tiltrække egern og andre vilde dyr, der vil hjælpe sig selv til uanset mad leveres. For at holde din fugl mad til fuglene alene, skal du kender et par fakta om egern opførsel og hvad vil afskrække disse egern fra fodring på fugl foderautomater.

Plast polakker

Egern er naturens gymnaster, så du skal arbejde mod deres naturlige evne til at klatre og springe. Indstilling fuglen feeder på en plast stang vil holde dyrene fra at få et godt fodfæste for klatring og gøre at nå frem til de vanskeligere for egern fuglefrø. Af miljømæssige årsager, ikke fedt polakker for at forhindre egern i at nå frø.

Egern vagter

Egern vagter, også kaldet skvulpeplader, er vinklet kegler, som gør klatring vanskeligt for væsner. Disse er ofte lavet af plastik og angive en kort afstand fra siddepinde og fodring område. Nogle af disse giver en boobie fælde mekanisme, at kollapse under vægten af egernet, når den forsøger at nå frø. De kan gøre et godt stykke arbejde af afskrække egern spiser frø og skræmme væk fuglene.

Egern-bevis foderautomater

En række af fugl foderautomater på markedet er specielt designet til at afskrække egern fra fodring på frø. Disse foderautomater kommer i forskellige materialer, hvoraf mange kan modstå egern nedbrydende chewing vane. De har ofte wire bur omkring dem med huller, der er stor nok til en fugl næb til at plukke ud frø, men lille nok til at holde ud egern.

Adskille foderautomater

Hvis alle andre forsøg på at afskrække egern fra fodring på din dyre fuglefrø mislykkes, indrømme nederlag og give en alternativ fødekilde for egern. Placer en separat fodring station fra fuglen feeder for egern til fest på uhindret. Majs er en af egern livretter. Du kan give en øre af majs fast på en aktiepost på en planke på jorden et stykke væk fra feeder, ifølge Scholastic.

Capsaicin & Cayenne peber

Cayennepeber, det samme stof bruges til sæson krydret mad, vil afskrække egern når drysses på birdseed, men vil ikke såre fugle, der kommer til feeder, ifølge AllAboutBirds. Produkter, der bruger capsaicin, kemiske i chili, der producerer varm kvalitet, er også tilgængelige på haven og hjem forbedring Centre.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com