Hvad vil det betyde, når et podet Citrus træ har torne på det?

March 23

De sub-tropiske klimaer i Florida, det sydlige Californien og Texas er perfekt regioner til at vokse citrus er der almindeligvis podet på en sygdomsresistente rodstok.Lejlighedsvis, vil en stængel med lange torne danne.

Beliggenhed

Podede citrus træer er sluttede på den svulmende område lige over jorden. En navngiven kultivar Hamlin orange f.eks Minneola Tangelo vil være podet på sygdom - og nematode-resistente grundstamme af hårdføre sour orange forskellige. Rodstokken kan sætte en høj og tornede stammen af sine egne under graften.

Fjernelse

Tornede stammen omtales som en "sucker" er bedste fjernet da det vil tage næringsstoffer fra de vigtigste træ. De tornede stængel er skåret med sakse eller Beskæresave tæt på stammen af træet og kasseres. Hvis tilbage til at vokse, vil det producere meget sur frugt.

Sæson

Suckers er bedst fjernet i løbet af en kort hvileperioden lige efter frugten har været plukket og før nye grønne blade til at udfolde sig i løbet af månederne af marts eller April.Undgå at fjerne dem i løbet af vinteren, da træet kan blive svækket, og en kold snap ville være mere tilbøjelige til at dræbe træet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com