Hvad ville gøre en Featherlite ukrudt æder ikke starte?

November 1

En Featherlite ukrudt æder opererer med en to-cyklus gas-drevne motor, der kræver tre ting til at starte. Brændstof skal flyde, at brændstoffet skal antændes og luft pres skal opretholdes. Mens du kan kontrollere, om brændstof og gnist i hjemmet, skal du en professionel til at kontrollere motorydelse.

Brændstoftilførslen begrænset

Den første og mest sandsynligt, synderen, der vil stoppe din motor er en fejl i strømmen af gas fra tank til karburatoren, karburator til cylinderen og karburator tilbage til tanken. Denne cyklus skal operere i gang med krumtaphuset pulserende. Hvis noget blokerer denne brændstofgennemstrømningen, såsom snavs i tanken eller et beskidt brændstof slange, vil din motor ikke starte, eller kan starte og derefter dø. Tjek alle de punkter, hvor brændstof bevæger sig i cyklussen---kampvognens filter, de to slanger og karburator ventiler---at se, om de er beskidte eller begrænset. Få brændstof flyder igen og du kan udelukke, at den mest almindelige kilde til begyndende problemer.

Brændstof ikke pumpe

Hvis brændstof linjer er nye, brændstoftanken er ren, og du har mistanke om ikke ventilerne, så din karburator kan ikke blande og pumpe den korrekte mængde brændstof til cylinderen. Af karburatoren membraner svare til krumtaphuset og pumpe brændstoffet op gennem den sugetryk. Hvis membraner er skæv eller revnet, stopper brændstof flyder i cyklussen. Også, indfaldende jets på af karburatoren blanding afsnit kan også få blokeret eller beskidt, så du har brug for en grundig rengøring og inspektion af karburatoren at sikre karburatoren tager brændstof i, blande det med luft og derefter flytte det til hvor det skal gå.

Spark ikke fyring

Hvis brændstofsystemer tjekke ud, er det næste sted at inspicere din tændrøret. Hvis stikket ikke fyring, vil ikke brændstoffet antændes. Erstat stik regelmæssigt som de er billig og årsagen til mange mindre problemer. Og med et nyt stik, kan du hurtigt beslutte, hvor dine spark problemet stammer. Hvis stikket er ny, starter ved plug wire og arbejde tilbage til tændingen modul på starteren. Kontrollere jordledningen fører til tændingskontakten fra modulet. Disse ledninger skal være sikker og bærer ladning ordentligt.

Spark ikke opladning

En mere alvorlig tændingen problemet kan forekomme, når stikket er funktionelle, men ikke nok elektricitet er at få sendt fra modulet. Inde i modulet er en spole, der fungerer som en kondensator til at holde og brand afgift. Hvis denne coil er ved at dø, vil ikke så din gnist fyre. Du skal også kontrollere, at svinghjulet magneter for at sikre, der Rengør og gapped korrekt. Luftspalte for ukrudt æder skal være mellem.025 til.03 inches.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com