Hvad ville påføre gul marv Palms nær centrum?

December 29

Hvad ville påføre gul marv Palms nær centrum?

Sago palmer, som ikke er faktisk sandt palms, men i stedet koglepalmer, bruges ofte som eksotiske modellen planter i et landskab eller som stueplanter indendørs. Selv om disse planter er ret langsomt voksende, de er generelt anses for lav vedligeholdelse og nem at passe. Sagos kan udvikle gulfarvning af en række årsager lige fra en næringsmangel til overwatering. Gulfarvning skyldes for meget sol eller varme er et fælles problem med sago palms dyrkes i beholdere.

Mangan mangel

En mangel, mangan, som er ret almindelig i sago palms, forårsager blade på toppen af planten til drej til gul og derefter gyldenbrune og udvikle en zigzag udseende. Mangan mangler er mest almindelige i basisk eller dårligt drænede jorde. For at korrigere en mangan mangel, gælde mangan sulfat jord årligt eller en gødning, der indeholder en passende mængde mangan.

Andre mangler

Sago palms kan lide af mangler næringsstoffer som magnesium og kalium. Når disse elementer mangler, udvikle palms ofte orange eller gule flecking eller bredere misfarvning på nedre blade. Korrigere en magnesiummangel med magnesium-sulfat eller Epsom salte. Trods disse lejlighedsvise mangler, sagos typisk kræver lidt gødning hvis vokset i god jord og overfertilization kan skade planten. Gulfarvning sagos kan drage fordel af kosttilskud Chelateret jern og andre spormineraler.

Overwatering

Sago palms foretrækker veldrænet jord og skal vandes kun når jorden føles tør at røre. Disse planter kan lider gulfarvning, et samlet fald i plantesundhed eller udvikle root rot problemer hvis jorden stadig er for vådt. Plante et sago i landskabet lidt over linjen jord. Plante ung pups, eller udløbere, i en fast-afløb vækstmedium som sand eller perlite.

Lave temperaturer

Selvom sago palms er relativt hårdføre, sammenlignet med andre koglepalmer, kan de lide skade, hvis de udsættes for temperaturer under omkring 20 grader Fahrenheit. Denne skade kan omfatte sort bladpletter eller gulning. Vente med at se hvis angrebne blade inddrive før beskæring dem ud. Hvis koldt vejr er forventet, flytte planter til et fredet område eller dække sago med en boks eller tæppe.

For meget sollys

Selv om sagos kan tåle fuld sol, de ofte klarer sig bedre i delvis skygge og kan bliver gule hvis udsat for for meget sol eller udtørrende vind. Hvis anlægget er container-vokset, overveje at flytte det, hvor det vil blive udsat for mindre sollys eller reflekteret varmen.

Skalaer og Mealybugs

Skadedyr som skalaer og mealybugs, herunder den særligt skadelige cycad skala, kan være problematisk på en sago palm. Den kvindelige cycad skala vises som en immobile hvide bump på blade, bladstilk og kufferter. Den lever af blade, forårsager dem til at vende gule før du tænder brun og døende. Bekæmpelse af denne skadeorganisme ved fysisk at fjerne og ødelægge angrebne blade og fremme tilstedeværelsen af skala rovdyr som lady beetle. Skællene er vanskeligt at kontrollere kemisk, men godt timede og grundig anvendelser af gartneri olie kan vise sig effektiv. Undgå brug af bredspektrede insekticider, der vil skade bestandene af nyttige insekter.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com