Hvad ville stoppe kaniner fra at spise din have grøntsager?

January 31

Hvad ville stoppe kaniner fra at spise din have grøntsager?

Selv om kaniner er blide dyr, kan de også være skadedyr, når de indtaster din have og spise dine grøntsager. Der er nogle metoder, du kan forsøge at modvirke kaniner fra at spise din have.

Typer af grøntsager

Da kaniner foretrækker greens, ærter, rødbeder og bønner, plante andre grøntsager i stedet for kanin favoritter. Prøv plantning agurker, peber, kartofler, squash og majs.

Hegn

Kaniner, i almindelighed vil blive afskrækket af et hegn, der flugter til jorden og mindst 2 fod høje. Sørg for enhver afstand i hegnet er mindre end 2 inches. Et nemt materiale at bruge er hønsenet, som du trykker på omkring en halv tomme ned i jorden til at undgå kaninerne fra at gå under det.

Lugter

Køb fox urin fra online eller en jagt levering butik. Sted et par dråber af urinen på et stykke vat, og brug et stykke sejlgarn til at binde vat til din have hegn. Du kan også købe tørrede blod fra de samme steder og drys det rundt i haven. Genanvende enten metode hver anden dag og efter hver regn.

Hår

Besøg din lokale frisør eller din lokale groomers og stille dem for en pose med cut hår. Drys håret omkring haven for at afskrække kaniner.

Plante bure

Skære hønsenet til din ønskede form og dække dine planter med det at gøre det vanskeligere for kaniner til at nå det.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com