Hvad ville volde mig ikke at Have høj spænding til min Air HVAC enhed?

November 23

Hvad ville volde mig ikke at Have høj spænding til min Air HVAC enhed?

HVAC luft enheder fungere høj og lav spænding. Indstillingen af termostaten bestemmer, hvis HVAC-system er køling, opvarmning eller slukket. Termostaten sender et signal til en kontaktor, der lukker og giver høj spænding nuværende til at flyde til HVAC luft enhed, som tænder på at give køling.

Termostat

En termostat, der er angivet i "off" position eller er funktionssvigt vil ikke sende et signal til kontaktor. Modtager kontaktor ikke et signal, ikke det lukke sine kontakter og send den højspænding aktuelle til HVAC air unit. Nogle termostater har en indbygget funktion, der forhindrer enhed luftkompressor fra cykling til og fra alt for ofte. Det første skridt i fejlfinding ingen høj spænding til HVAC air unit er at sikre termostaten er indstillet til "cool" og anvender spænding til kontaktor wire.

Kontaktor

Kontaktor bruger spænding fra en transformer til at åbne og lukke et skifte. Når strømmen er modtaget fra termostaten, lukker kontaktor den parameter, der tillader den 240-volt, høj spænding løbende at flyde til HVAC air unit. Spænding fra transformatoren normalt måler 24 volt og giver den lave spænding, der driver kontaktor. Et funktionssvigt transformer, svag spole eller slidte kontakter forhindre kontaktor fra at sende højspændings strøm til air unit.

Safeties

HVAC air enheden har forskellige safeties, som beskytter enheden mod alvorlig skade under visse driftsbetingelser. Safeties omfatter høj eller lav kølevæske pres, overophedning sensorer eller omgivende temperaturer, der er for høj eller for lav. Safeties fungere ligesom afbrydere hen til forhindre signalet fra termostaten fra at nå kontaktor. Da signalet fra termostaten ikke nå kontaktor, der den høje spænding ikke udleveres til air unit.

Sluk

Afbrydere og fusable afbryder kontrol magt til HVAC air unit. I circuit breaker eller fuse panel, kan en udløst eller lukke off afbryder eller blæst fuse forhindre højspænding nuværende fra at nå kontaktor og enhed. En afbryde kontakten i nærheden af air enhed kan også have sikringer, som ofte blæser før effektafbryderen i panelet vil blæse. Knuste eller afbrudte ledninger forårsager det samme problem.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com