Hvad Zone er Tennessee til udplantning?

August 10

Hvad Zone er Tennessee til udplantning?

Det amerikanske landbrugsministerium har opdelt i USA og det sydlige Canada i 11 zoner for plante hårdførhed, som angiver hvad planter kan overleve vinteren i et givet område. Tennessee er i zoner seks og syv.

Overvejelser

Hver hårdførhed zone repræsenterer en 10-graders forskel i gennemsnitlig minimumstemperatur. Zone 2 til 10 er opdelt i to grupper hver, så du har en zone 6 A og B, f.eks. Kolde tolerance er af afgørende betydning at plante overlevelse, så det er bedst at fejle på siden af forsigtighed.

Funktioner

Tennessee er en lang stat, strækker sig næsten 500 miles mod øst til vest, men er ikke meget dyb, på mindre end 200 miles nord til syd. Staten er også på kanten af zoner seks og syv, så der er masser af variation i hårdførhed zoner.

Geografi

Meget af Tennessee er i zone 6, hvilket betyder, at den gennemsnitlige lav temperatur er 10 under nul grader Fahrenheit til nul grader. Den nederste del af staten er i zone syv, hvilket betyder, at en gennemsnitlig minimumstemperatur på nul grader Fahrenheit til 10 ovenfor.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com