Hvad Zone er Wisconsin i for plantning af blomster?

January 12

Hvad Zone er Wisconsin i for plantning af blomster?

USDA plante hårdførhed zoner system rådgiver avlere hvilke planter vokser bedst i et område, og når planterne bør plantes. Wisconsin har et klima og zoner, der er påvirket af dens nordlige breddegrad og nærhed til store vandområder.

Zone 5b

To små lommer i den stat, der støder op til Lake Michigan nær byerne Manitowoc og Milwaukee er i denne zone. Zonen har minimum gennemsnitstemperatur på minus 10 grader F. til minus-15.

Zone 5a

Denne zone inkorporerer en østlig del af staten. Det omfatter alle Door County, i de sydlige og østlige dele af Brown County, strækker sig vestpå omkring søen Winnebago og opdeler Rock County langs grænsen mellem Illinois. Den gennemsnitlige minimumstemperatur minus-15 til minus-20.

Zone 4b

Zone 4b skærer en bred skår fra den nordøstlige del af staten (Marinette County) til det sydvestlige hjørne. Det omfatter hele den sydvestlige del af staten og har laveste middeltemperatur af minus-20 minus-25.

Zone 4a

Denne zone krydser en nord-centrale del af staten. Det indeholder de fleste af Marathon, Langlade og Clark amter og strækker sig langs grænsen mellem Minnesota fra St. Croix County til Trempealeau County. Nordlige dele af Douglas, Bayfield og Ashland amter (langs Lake Superior) er også i Zone 4a. Den gennemsnitlige minimumstemperatur er minus-25 til minus-30.

Zone 3b

Zone 3b indeholder meget af den nordlige del af staten. Meget af Oneida, Lincoln, pris, Barron, Ashland, Burnett, Polk og amter omkring disse er i denne zone. Laveste middeltemperatur er minus-30 til minus-35.

Zone 3a

Grænser for denne zone er helt inden for zonen 3b. Zonen ligner svagt en bøjet ben, med "tå" i pris County, en "knæ" i Sawyer County og toppen af "lår" i Douglas County. Der er også en lille lomme i Zone 3a i nordlige skov County. Den gennemsnitlige minimumstemperatur er minus-35 til minus-40.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com