Hvælvede bakke loftet værelse stilarter

February 28

En bakke loft tilføjer et forskellige, æstetiske værdi til et værelse. En sand bakke loft kan komme i mange forskellige formater. Den forsænkede center er omdrejningspunktet som hjælpeansatte sektioner omgiver pladsen. Udseendet forbedrer rummet og skaber en optisk illusion af dybde. Eksperimentere med forskellige design stilarter vil hjælpe dig med at få mest muligt ud af en af de bedste funktioner fra et værelse.

Dekorative fliser

En hvælvet bakke loft tilføjer dimension til et værelse. Ved at indsætte dekorative fliser i en eller flere dele af loftet, forbedre du denne appel. Du kan vælge en tin flise til at give det en antikke indretning. En flise med prægning eller farve højdepunkter vil tilføje et strejf af farve og tekstur til området. Du kan vælge at flise side sektioner i stedet forlader den flade center en neutral farve eller malet for at matche fliser.

Crown Molding

Tilføje kroneformen omkring kantning af loftet fremhæver dybden og tiltrækker opmærksomhed til rummet. En fordel ved en hvælvet, bakke loft er det omvendte, dyb udseende, som tilføjer plads til et værelse uden faktisk at øge bredde eller længde. Installation af mørk farvet kroneformen vil direkte øjet opad og tilføje til illusionen. Du kan derefter installere reb belysning omkring molding afsats, som er velegnet til denne type program. Teksturen af støbning vil skjule rebet, så lyset ser ud til at komme ned fra himlen.

Maling

En bakke loft er ikke en enkelt enhed, men en række separate lofter kombineret for at tilføje udseendet af dimension. Yderligere styrke at look ved at male siderne af bakken loftet en nuance mørkere end den flade center, eller måske male sider skiftende farver. Ideen er at trække øjet op til afsnittet center. Nogen variation i farven vil udføre denne opgave. Bruge faux maleteknikker til at tilføje tekstur. Et system som rag maleri vil variere farverne i hver sektion. Uanset stilen vælger du, maleri en bakke loft med bare én fast farve ikke vil udnytte effekten af den hvælvede område.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com