Hvælvede Toilet vs Pit Toilet

December 17

Du kan forvente at installere et fuldt plumbed toilet i dit hjem badeværelse, tilslutning til kloakken eller Septisk system. For affaldsanlæg på en campingplads eller remote park, et traditionelt toilet ikke en farbar vej. I stedet skal du overveje valg som en hvælvet toilet eller en pit toilet.

Toilet typer

Hvælvede toiletter og pit toiletter er typer af affald systemer normalt findes på campingpladser, parker og andre nonresidential områder af amerikanske De findes stadig i urbaniserede områder af andre lande med udvikling af stadig affald forvaltningssystemer. Pit toiletter kan være så simpelt som en grøft gravet i jorden, med brugere stående eller hugsiddende over det. Mere omfattende former omfatter bænke med huller og lejlighedsvis overdækket strukturer. Hvælvede toiletter er selvstændige enheder, normalt beregnet til én persons brug ad gangen. De har døre og et loft. Affald er deponeret i en hvælving, der regelmæssigt skal tømmes og rengøres.

Fordele

Pit toiletter er billige at konstruere og kræver lidt vedligeholdelse. Campister kan oprette deres egne når ingen affaldsanlæg er tilgængelige. Hvis pit er stor nok, behøver det ikke være tømt. Affald vil bryde hurtigt nok på sin egen. Vault toiletter tilbyder fordele, herunder privatlivets fred og komfort. Afhængigt af hvordan kunstfærdigt de er bygget, kan de indeholde batteri-drevet lys eller dispensere for hånd sanitizing gel. Plast hvælvede toiletter er bærbare pc'er, så de kan flyttes, hvor der er behov, som festivaler og begivenheder, der finder sted i parker.

Ulemper

Fluer vil blive tiltrukket af hvis grube toiletter ikke er ordentligt ventileret. Et tungt anvendte pit toilet kan fylde. Området skal være dækket med et lag af snavs og derefter en ny grav gravet i en ny placering. Hvis en bænk eller bygningen har været bygget over pit, skal de også flyttes. Fordi en hvælving toilet er selvstændig, skal det tømmes, rengøres og desinficeres på en regelmæssig basis. Hvis ventilationssystem på en hvælvet toilet er blokeret eller beskidt, kan det også udvikle problemer med lugt.

Overvejelser

At vælge mellem en pit toilet og hvælvede toilet kommer ned til brugen og disponible midler. Hvis penge er tilgængelige, er en pit toilet den billigste løsning. Det er også en god mulighed for et område, der modtager meget lidt brug og ingen vedligeholdelse, som en isoleret campingplads. For bærbarhed og øget beskyttelse af personlige oplysninger og sanitet er en hvælvet toilet en bedre løsning. De også appellere mere til folk vant til hjemmet, moderniseret badeværelsesfaciliteter.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com