Hvælvet loft ideer

September 14

Hvælvet loft ideer

Hvælvede lofter tilføje drama til et værelse. I nogle rum hvælvede lofter åbne en lille plads gør det føles større, i andre scenarier et hvælvet loft kan bidrage en kold og bundløs følelse til et værelse. At tale tidligere, ser for valgmuligheder hvilke fremhæver højden af loftet; for sidstnævnte Vælg design, hvilket vil visuelt lavere højde for en hyggelig virkning.

Træ planker

Hvælvede lofter, samtidig med en særskilt arkitektonisk funktion, kan udgøre en design udfordring. Store rum kan blive koldt og hule med tilføjelsen af en tom hvælvet loft. Tilføje interesse og definere rummet, overveje at installere træ planker på din hvælvet loft. Loft planker ligner et trægulv. Vælg en rig mørk plet at mindske omfanget af rummet og tilføje en moderne æstetisk.

Maling

Anvende paint til din hvælvede loft for en billig og lav vedligeholdelse design valg. Lysere farver gør generelt et mellemrum ser større ved visuelt at hæve loftet og afspejler mere lys rundt i lokalet. Visuelt lavere loft i din plads brug mørkere nuancer såsom brune eller dyb grå toner. Male hele loftet for en fed effekt på dit space. For en subtil effekt maling en eller to paneler af loftet. Oprette en interessant omdrejningspunkt og visuelt udvide din plads ved at male en væg i overensstemmelse med et hvælvet loft panel i en fed farve.

Tapet

Traditionelt har tapet været brugt kun for vægge til at tilføje farve og tekstur til et rum. Hvælvede lofter tilbyder en fremragende mulighed for at tilføje tekstur gennem tapet. Tapet kan være overvældende på et hvælvet loft så være sikker på at vælge enten en fed design med en mere dæmpet farveskema eller en fed farve med en mindre travl mønster. Når du vælger papir skal du overveje samlet design æstetik i rummet og vælge en supplerende design. For eksempel, kan victoriansk stil tapet ikke det bedste valg for et moderne rum.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com