Hvede græs spiring

October 29

Hvedegræs er en lav vedligeholdelse og tørke-tolerante græs, perfekt som et groundcover i især varme klimaer. Hvis du planlægger at vokse Hvedegræs, kan du enten købe sod eller spire Hvedegræs frø og omplante dem udenfor jorden. Hvis du vælger den sidstnævnte mulighed, er det vigtigt at kende kritiske oplysninger om Hvedegræs spireevne processen, så du kan overvåge sundhed af frø og vide, hvornår det er sikkert at omplante de spirede frø uden for.

Plantning tid

For din Hvedegræs frø til at spire med succes, er det vigtigt at plante dem i jord på den mest ideelle årstid. Hvedegræs frøene bør sås udenfor når lufttemperatur er cool og når jordbunden er relativt tørt, normalt i slutningen af efteråret. Plantning Hvedegræs frø på denne tid af året vil holde frøene i vækstdvale hele vinteren indtil de er klar til at spire og spire i foråret. Den nøjagtige tid på året hvor lufttemperatur og jordbundsforhold vil være ideel er helt afhængig af klimaet i dit geografiske område.

Såningen frø

Den teknik, du bruger til tilså din Hvedegræs frø uden for er en vigtig indikator for om frø vil spire. Jævnt distribuere frøene over hele det område, hvor du er voksende Hvedegræs. Bruge en rake eller lignende værktøj til let dækning Hvedegræs frø i jorden. Når du er færdig, bør frøene dækkes med ikke mere end en halv tomme af jord. Dette jordlag over frøene vil give beskyttelse og næringsstoffer er nødvendige for for sund spiring.

Vækstbetingelser

Hvis plantet på denne ideelle årstid, bør Hvedegræs frøplanter spire og vises i det tidlige forår. I de første par måneder efter spiring er tilstrækkelig fugt helt afgørende for at Hvedegræs at overleve og vokse sundt. Hvis der er lidt forår nedbør, skal du supplere Hvedegræs frø med yderligere vanding. Spirede frø også en tendens til at drage fordel af 40 lbs. per hektar af en nitrogen-rige gødning. Så længe de spirede Hvedegræs frø modtager korrekt fugtighed og næringsstoffer, skal Hvedegræs vokse til fuld modenhed den anden sommer efter plantning frø.

Andre overvejelser

Start Hvedegræs fra frø kan være et unikt berigende oplevelse, som du vidne hvedegræss livscyklus fra frø til fuld modenhed spille ud i din plæne. Men starter enhver planter fra frø er meget mere arbejdskrævende og leverer langt mindre ensartede resultater end køber pregerminated frø fra en planteskole og omplantning det til din jord. Hvedegræs sod har været spiret under kontrollerede forhold til at producere de mest sunde og kraftige modne Hvedegræs, så resultaterne er generelt meget mere konsekvent, når plantning sod end når såningen frø direkte til jord.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com