Hvem opfandt fluorescerende lys?

October 5

Et fluorescerende lys eller lygte er en type af gas-Udladningslampe. En fluorescerende lys skaber lys af kviksølv damp, der er begejstrede for elektricitet. Kviksølv, indeholdt i et rør, afgiver ultraviolet lys, der forårsager en luminescence, der resulterer i synligt lys. Fluorescerende lys var en idé, der er oprettet i 1800-tallet, men blev populære og overkommelige i 1900-tallet.

En lys idé

Alexandre E. Becquerel, en fransk fysiker, eksperimenterede med en tidlig type af fluorescerende belysning i 1850-erne. Becquerel eksperimenterede ved hjælp af rør, der svarer til dagens lysstofrør.

Første Patent

I 1901 modtog Peter Cooper Hewitt et patent for en kviksølv - vapor lampe. Hewitts lavtryks arc-type lampe er tænkt som forløber for dagens lysstofrør.

Mere med mindre

I 1920 ' erne opfundet Edmund Germer en højtryks, kviksølv - vapor lampe. Germers lampe koster mindre at bruge og gav off mindre varme end end Hewitts lampe.

Kommercielle salg

George Inman lavet en økonomisk fluorescerende lys, der begyndte at blive solgt til offentligheden i slutningen af 1930 ' erne. Inman havde også hans skabelse patenteret. General Electric købte rettighederne til Inman's patent og begyndte at sælge lampen kommercielt.

Andre lamper

US Patent antallet 865,367 var udstedt til Thomas Edison for et lysstofrør i 1896. Edisons lampe, som anvendes røntgenstråler, blev aldrig fremstillet.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com