Hvem opfandt LED-lys?

August 24

En russisk radio tekniker og opfinder af navnet på Oleg Vladimirovich Losev æren for at opdage og opfinde LED-lysteknologi. Han tilbragte mange år forske og udforske teknologien, men det var årtier efter hans død i en relativt ung alder før han var korrekt krediteret som opfinder af lysdioder.

Identifikation

Losev, bemærket mens han arbejdede som en radio tekniker, en usædvanlig begivenhed finder sted i dioder anvendes i radioer i 1900-tallet. Dioderne udsendte lys når elektriske strømme blev overført gennem dem uden at oprette mærkbar varme.

Tidsramme

Losev blev født i 1903 i Rusland. I 1927 fik han en artikel om opdagelsen af lysemitterende dioder offentliggjort i en russisk elektronik journal. Samme år blev han indgav et patent for hvad han kaldte en "lys relæ device" til at transmittere telefon kommunikation og billeder over høj hastighed relæer. Efter at udgav han flere stykker på lysdioder i tyske og britiske tidsskrifter.

Han fortsatte med at arbejde på at udvikle sin LED teknologi, går så langt som til at bruge Albert Einstein kvanteteorien til at forklare, hvorfor energi ændringer i elektroner produceret lys uden varme. Ifølge TheInquirer.net fik breve fra Losev til Einstein selv intet svar.

Losev fortsatte sine forsøg på at få arbejde offentliggjort med hensyn til LED lys indtil sin død i 1942 i en alder af 39.

Kontrovers

Det var længe troede at fire uafhængige grupper af amerikanske forskere opdaget og udviklet LED-teknologi i 1962. I virkeligheden, som viste sig for at være falsk. Det var ikke indtil the 2000s, at kredit blev givet til Losev. April 2007-udgaven af "Naturen Photonics" featured en artikel skrevet af Nikolay Zheludev, offentligt kreditter Losev som den oprindelige opfinder.

Spekulation

Nikolay Zheludev mener, at Losev kan også have opfundet transistor, på grund af et papir, som Losev har forsøgt at offentliggøre i 1941 før hans død. Papiret drøftet muligheden af at bruge halvledere i en tre-terminal-system til at skabe et vakuum triode, der kan have været svarende til transistoren.

Effekter

Losevs lys relæteknologi er den ã¦ldste version af den teknologi, der nu anvendes i fiber-optisk teknologi, ifølge Tom Simonite fra The New Scientist. Fiberoptiske teknologi gør det muligt for os at kommunikere og overføre data med høj hastighed via forbindelsen linjer. Lysdioder, selv har været brugt i årevis som indikatorlamperne på elektronik og har udviklet sig til energi effektive elektrisk pære teknologi.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com