Hvem sælger Klaussner møbler?

May 4

Klaussner Home møbler er kendt for sine traditionelle soveværelse og stue møbler stilarter, accent med moderne flairs. Virksomheden sælger ikke møbler direkte via sin hjemmeside, men Klaussner produkter er tilgængelig på mange detailhandlere og online sites.

Jennifer sofaer

Jennifer sofaer og sovesofaer, et datterselskab af Klaussner, sælger mange Klaussner sofaer, ligesom sin søster butik, Jennifer Leather. Virksomheden sælger ikke sofaer online, men de kan købes på en af de landsdækkende kædebutikker. Virksomheden tilbyder clearance centre i 16 stater.

Amazon.com

Amazon.com sælger en række Klaussner produkter, herunder kommoder, senge, skråstole, sofaer og osmannerne, samt kaffe og lejlighedsvis tabeller.

FurnitureBlue.com

FurnitureBlue.com er en autoriseret forhandler af Klaussner møbler, herunder sofaer, sectionals, accent stole og soveværelse indretning.

Walmart.com

Walmart har et partnerskab med CSNstores.com, tillader virksomheden at sælge og skib Klaussner møbler igennem Walmart.com. Shoppere kan gennemse Klaussner produkter og derefter bestille dem via et link til CSNstores.com.

FurnitureXO.com

FurnitureXO.com sælger Klaussner spisestue sæt, bar og vin kabinetter, soveværelse og stue sæt.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com