Hveps & Bee Spray

December 15

Hvepse og bier er gavnlige for vores miljø, men er også betragtes som skadedyr, på grund af deres svier. Hvepse er ofte et problem i sommeren og efteråret, når de afbryder udendørs aktiviteter. Mens det er bedst at bruge ikke-kemiske metoder til at styre hvepse og bier, er der nogle tilfælde, hvor et insekticid kræves. Aerosol hveps og bee sprays er almindeligt tilgængelige og kan være meget effektiv, hvis de anvendes korrekt.

Funktion

De fleste hveps og bee sprays er baseret på pyrethroider, et kemisk stof svarer til pyrethriner produceret af krysantemum blomster. Phrethroids er for det meste uskadelige for mennesker, men lamme insekter. De kan også fungere som en insektrepellent, holde hvepse og bier fra det sprøjtede område. Dette afskrækker reden bygning efter oprindelige er ødelagt.

Advarsel

Hveps og bee spray er generelt sikkert for mennesker hvis det anvendes som instrueret, men kan være skadelige, hvis indtagelse eller indåndes. Det kan også forårsage hud- og øjenirritation, og er giftige hvis indtaget. Det er vigtigt at bruge alle hveps og bee spray efter pakke instruktioner. Tage passende forholdsregler for at undgå vejrtrækning det eller få det på din hud. Aldrig butik aerosol insekticid i et varmt sted eller hvor børn kan nå det.

Miljømæssige

Pyrethroider har lidt varig effekt på miljøet og vedvarer kun korte perioder af gange. De er let brudt af sollys. Planter let absorberer ikke phyrethroids, og de normalt udvaskes ikke i grundvandsforsyninger. Disse kemikalier kan være giftige for dyr, der støder på dem under eller kort efter sprøjtning. Hold kæledyr væk fra området, når du bruger hveps og bee spray, og undgå at lade spray til at kontakte fugl reder, vandkilder og andre dyrs levesteder. Disse kemikalier kan dræbe andre gavnlige insekter, så brug dem kun når det er påkrævet.

Overvejelser

Undgå drab hvepse og bier når det er muligt. Disse insekter er ansvarlig for bestøvende lokale planter og kontrol mange skadedyr insekter. De er en vigtig del af selv urbane økosystemer. Kontakt biavlere for fjernelse af honningbi reder før forsøger kemisk bekæmpelse, og undgå områder med kendte reder af bier eller hvepse. Opretholde god sanitet praksis i udendørs områder, og lære børnene at undgå reder hvor det er muligt.

Alternativer

Alternativer til konventionel hveps og bee spray omfatter fysisk fjernelse af insekter (såsom myldrende honningbier), fjernelse af genstande, der kan tiltrække dem (såsom skrald dåser) og brug af organiske eller lav toksicitet behandlinger. Botaniske sprays, afledt direkte fra crysanthemums og beslægtede planter, kan være mindre af en miljørisiko.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com