Hveps Killer Home afhjælpning

February 6

Hvepse kan være et generende og aggressive værftet skadedyr, der kan give en smertefulde sting. Disse insekter kan forårsage en allergisk reaktion blandt nogle folk. Mens der er flere detail-produkter, der dræber hvepse effektivt, disse elementer kan indeholde farlige kemikalier, og er ofte koster mere end de fleste er villige til at betale. I stedet gøre en hjemmelavet hveps killer, der fungerer effektivt uden at sprænge budgettet.

Hjemmelavet hveps fælder

At gøre en hjemmelavet hveps fælde, først tage en tom to-liters flaske, og afbrød den øverste tredjedel af flasken. Flip toppen hovedet og placere i bunden halvdelen af flasken, oprettelse af en tragt udseende (mundingen af flasken bør nu peger nedad). Brug en kniv til at stikke et hul i hver side af flasken, og flette et stykke snor igennem til ophængning. Tilføj en til to inches af frugtsaft og to store sprøjter af flydende opvaskemiddel i flasken. Hænge fra et træ fra hvor folk almindeligvis passerer gennem, og hvepse vil blive tiltrukket af denne duftende løsning. De træder flaske gennem munden, og blive fanget inde, hvor skålen vaske vil fedt vinger og forhindre hvepsen i at flygte. Hvepse vil dø indeni flasken, og da flasken akkumuleres en antallet af døde hvepse, skal du blot fjerne fra træet, binde lukket i en plasticpose og smide i papirkurven. Binde posen lukket er vigtig, som når hvepse lugte døde hvepse, de kan mange gange bliver aggressiv og ønsker at angribe. Opret en ny fælde, re hænge og gentag så ofte som nødvendigt, indtil hvepse er ikke længere et problem.

Pebermynte

Pebermynte er en naturlig myggebalsam og dræber flere insekter og græsplæne skadedyr, herunder hvepse. Bland to kopper vand og 30 dråber af pebermynte æterisk olie (tilgængelig på ethvert ernæringstilskud butik) i en sprayflaske. Spray direkte på hveps reder tidligt om morgenen eller om natten for at undgå at få stukket. Hvepse fanget inde vil dø, og hvepse kommer tilbage til reden vil være frastødende, og flytte andetsteds.

Skålen vaske

Fad vaskemiddel fungerer som en naturlig hveps killer. I en sprayflaske, bland en løsning af to kopper vand og to store sprøjter flydende skålen vaske. Spray direkte på hveps reder tidligt om morgenen eller om natten, og sørg for ikke at skinne en lommelygte på fælden i løbet af natten. Hvepse kan flok til lys og angreb.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com