Hvid Bugs på rød spids F.eks

August 15

Hvid Bugs på rød spids F.eks

Rød spids f.eks (F.eks x fraseri) er en hybrid f.eks værdsat for sin slående udseende. Busk, som bliver ofte dyrket som en hæk, funktioner tætte løv, der er lyse Bourgogne i farve når unge, uddybning til en blank grøn over tid. I foråret stå de nye røde blade godt mod ældre grønne blade og hvide blomster. Selvom generelt hårdføre, er det meget modtagelige for Entomosporium leaf spot. Planten kan også lider af skadedyr.

Identifikation

Hvid fejl på dine røde tip f.eks er sandsynligvis enten bladlus eller blonder bugs. Begge er kendt for at angribe f.eks planter. Bladlus er små (omkring 1/4 tommer, afhængigt af arten) og oval formet. De klynge i grupper, især langs blad bladstilk og på undersiden af bladene. Blonder bugs er mindre end bladlus (ca 1/8 tommer) og også gruppe sammen nedenunder blade.

Symptomer

Blonder bugs og bladlus er både sap-sugende insekter. De sutter plante saft ud af bladene. I alvorlige angreb, kan bladene af f.eks bliver gule, krølle op og endda falde for tidligt fra busk. Stippling, kan et fint mønster af hvide pletter på bladene, forekomme i blonder bug infektioner. Honeydew, en klæbrig substans, udskilles af bladlus og er mærkbar på fabrikken i store skadedyrsangreb. Honeydew tiltrækker ofte myrer, så myrer kravler over hele din røde tip f.eks er endnu et symptom på et bladlus angreb.

Forebyggelse

Der er ikke meget du kan gøre for at forebygge skadedyr fra Generer din røde tip f.eks. Heldigvis, lav og selv moderate mængder af bladlus og blonder bugs ikke permanent skade busk, ifølge University of California integreret bekæmpelse af skadegørere Management programs hjemmeside. Beskære væk filialer, der er inficerede, men stadig selvstændig at forhindre fejl i at sprede sig til andre dele af planten. Behandle enhver nærliggende planter, der er befængt med bladlus eller blonder bugs med et insekticid til at forhindre fejl i overflytning på din rød spids.

Behandling

Mild angreb af skadedyr kan være slået plante med en kraftig strøm af vand. Dette er især tilfældet, hvis din røde tip f.eks er forholdsvis lille. Stor eller svær skadedyrsangreb, vil på den anden side skal behandles med et insekticid. Spray anlægget grundigt, at få undersiden af våde blade og genanvende et par uger senere, ifølge henstillingen om insekticidet. Spray på en dag, stadig, tørre og beskytte din hud og øjne.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com