Hvid Fuzzy steder på afrikanske violer

October 31

Hvid Fuzzy steder på afrikanske violer

Afrikanske violer er kendt for deres tykke, mørke grønne blade. På mange måder fortælle disse blade historien om, hvordan anlægget er passet og hvor glad det er i den nuværende situation. Når afrikanske violer er placeret i mindre end ideelle betingelser, kan meldug forekomme, viser sig som hvide pulverformige pletter på bladene. Disse steder handle som et fyrtårn, fortæller gartneren en ændring er nødvendig så hurtigt som muligt.

Tegn og symptomer

Meldug er en almindelig sygdom, der påvirker afrikanske violer og er ofte afvist som støv indsamling på bladene. Det optræder første gang på bladene som små, cirkulære, pulverformige, hvide pletter. Da sygdommen spredes, vil steder udvide og hånd i hånd, at skabe et sammenhængende lag af meldug. Når gnides, er meldug delvist fjernet. Denne sygdom stunts vækst af blade og knopper. Ifølge Cornell University, kan gulfarvning af blade og død af væv resultere i for tidlig blad drop.

Management

Forvaltning for meldug på afrikanske violer indebærer, at reducere relativ fugtighed omkring planter, plantepleje med et fungicid og fjernelse og destruktion af nedfaldne blade. Da ikke alle fungicider er passende for afrikanske violer, vælge en, der ikke vil skade planten. Kaliumbicarbonat er sikkert for afrikanske violer og bør styre meldug.

Forebyggelse

Meldug vokser i fugtige, kølige luft, så omløb er nøglen til forebyggelse. I områder med høj luftfugtighed, en lille ventilator placeret nær, men ikke direkte på, en African violet er normalt nok til at undgå meldug fra at tage hold. Undgå overhead vanding for at holde bladene tørre. Brug en væge vanding system til at tillade plante at bo fugtigt uden vand der kommer direkte i berøring med bladene.

Ideelle vækstbetingelser

Afrikanske violer klare som regel sig godt i den typiske hjemlige omgivelser. Korrekt belysning vil forbedre blomstrer. Undgå direkte sollys, der kan brænde bladene, og slå planter ofte for selv vækst. Fluorescerende belysning normalt producerer mere blomstrer. Afrikanske violer foretrækker fugtig, løs jord og temperaturer ikke lavere end 65 grader Fahrenheit og ikke højere end 85 grader.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com