Hvid levende værelse ideer

January 29

Udsmykning med farven hvid er en enkel måde at bringe en følelse af ro til din stue. Den reneste farver, hvid er ofte forbundet med uskyld, godhed og fuldkommenhed. Udsmykning et værelse med hvide handlinger som et tomt lærred, en renset palet af former, bringer der i sidste ende ro til hjemmet. Hvid kan indarbejdes i maling farver, møbler, vindue behandlinger og endda home decor tilbehør.

Hvid tilbehør

Bleg farvede vægge som en lys mint grøn eller pulver blå er en stor kulisse for et værelse primært indrettet med hvide tilbehør. At holde en metallisk vase fuld af friske hvide blomster, som midtpunkt for en hvid sofabord er et billigt tilbehør og en pulserende måde at holde værelset frisk. Hvidt bivoks lysestager tilføje dimension til en kappe og give udseendet af at være alle hvide, når de placeres i crystal lysestager. Brug disse lysestager til at flankere en klar skål med hvide Flydelys. Sølv og lys-farvede puder er stor accent farver til at tilføje til en hvid sofa eller stol. Gennemføre hvid bogreoler med lys farvet bøger og hvide vaser med silke blomster er en traditionel metode af tilføjer hvid til din stue indretning. Visning af lys farvet træ billedrammer med en hvid mat og sorte og hvide fotos giver en sprød og personlige touch til vibe af rummet.

Hvide møbler og belysning

At vælge hvide møbler til din dagligstue er måske den dristigste erklæring i form af udsmykning med hvid. For at undgå en glansløse appel i de overvejende hvide stue, tilføje ensfarvet pyntepuder og en koordinerende kaste til den hvide sofa eller stol. Hvis gulve ikke er gulvtæppe, vælge en ensfarvet tæppe til at binde i farver af tilbehør. Kinesiske lanterner og hvide glimt lys er en fantastisk måde at tilføje lys til rummet at holde med den hvide tema. Fyld en hvide kurv eller metal beholder med taupe og hvid silke hortensiaer, tyl og glimt lys for en blød glød for aftener i stuen. Hænge kinesiske lanterner i et hjørne på varierende længder for en lignende blød glød. For centrale belysning ideer, hænge en hvid lysekrone til det ultimative udseendet af hvide overflod.

Glarmestre og tapet

Gå helt hvid med silke, ren og skær eller lærred paneler for dit vindue behandlinger eller vælge en taupe og hvid kombination og parre med shabby chic hvid hardware til en subtil strejf af hvid. Installere hvid eller lys farvet romerske nuancer til en minimalistisk tilgang. Hvid på hvid mønstret eller tekstureret tapet giver stuen dimensionen skal holde fra at blegne i baggrunden. Hvid på cream er en elegant mulighed så godt.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com