Hvid & mørke udsmykning idéer

January 23

Hvid & mørke udsmykning idéer

Kontrasten mellem hvide og mørke farver som sort og hvid, skabe høj kontrast til hjemmet, der er både visuelt tiltalende og rige. For eksempel, en alle hvide boligareal accent med mørk tilbehør skaber balance og hjælper med at blødgøre en steril design. Maleri kun hvidt på væggene i et lille værelse straks tilføjer firkantede optagelser til rummet og skaber illusionen af en større plads. Tilføj et anfald af sort i dekorative tilbehør såsom vaser og billedrammer.

Neutralt Design

Hvid tilbyder en lys og luftig føler til ethvert rum i hjemmet. Hvide gardiner, puder og dekorative tilbehør i alrummet skaber et moderne præg på rummet. For små rum, holde vægfarven en neutral cremet hvid. Cremet hvide tilføje et strejf af farve til rummet og bidrage til at accent lyse tilbehør. For større værelser, indarbejde alle hvide møbler ligesom sengelamper og sengerammer. Tilføje hvid blondegardiner til soveværelset plads til at oprette en luksuriøs følelse. Polstrede møbler i hvid giver en sprød føler for et Familieværelse eller spiseplads. Give et soft touch i køkkenet med et sæt af hvid Cafe gardiner. Lutter hvidt gulv til loft gardiner i stuen tilbyder en luftig, åbent design.

Mørke accenter

Oprette en dramatisk look til ethvert rum i hjemmet ved at tilføje rige, mørke toner. Accent arkitektoniske detaljer i hjemmet ved at male lister en mørk navy eller sort. Luksuriøse tekstiler i dyb brun og grå til sengetøj og gardiner tilbyde straks en rig look til soveværelset. Tapet i mørke mønstre giver personlighed til en forstuen. Således at overvælde et lille rum, tapet kun én væg i rummet for at oprette en accent væg. I stedet for illustrationer i en spisestue rum, male væggen en dyb crimson at give en byge af elegance. Mørke møbler som et træ hovedgærde skaber en rig accent til rummet. Accent den mørke møbler med sorte og brune strøelse til at give en varm pusterum til hjemmet.

Mix og Match

Mørke tekstiler som et spisebord behøver ikke at præsentere som trist og overvælde pladsen. I stedet blandes i hvide accenter til rummet. For eksempel, en mørk bejdset spisebord med accent med alle hvide spisestuestole frisker op i rummet og skaber en levende uoverensstemmende design. Tilføje tekstur til et helt hvidt soveværelse med en pop af sort set i et natbord eller en lampe. Oprette en dristig design ved at male et Familieværelse sort samtidig holde kappe hvid. Brug en højglans maling til at give det en pop af vitalitet og glans. Indarbejde mørke billedrammer på en alle hvid væg til at skabe en erklæring i hjemmet.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com