Hvid på hvid Vintage soveværelse udsmykning Tips

May 12

Hvid på hvid Vintage soveværelse udsmykning Tips

Når du prøver at beslutte, hvordan at dekorere dit værelse i en komplet monokromatiske ordningen, er der hvidt på hvid vintage soveværelse udsmykning tips du kan bruge til inspiration. De vil instruere dig om, hvordan du kan indarbejde dekorative elementer, så pladsen ikke vil se kedelig eller sterile. Valgmulighederne i antikke møbler og indretning elementer er hvad vil give atmosfæren liv; at skabe et roligt og fredeligt tilflugtssted ret i dit eget hjem.

Møbler

Når du vælger møbler til en hvid på hvid vintage soveværelse blande materialerne og stilen i stykker træder i stedet for at bruge andre farver til interesse. Vær ikke bange for at bringe i stykker fra forskellige perioder. For eksempel, kan en gammel hvid træ sidder tabel være komplimenteres af et par ældre metal havestole. Kig efter varer med indviklede udskæringer til ved siden af dem med renere linjer. Sætte en gammel wicker håb brystet i slutningen af din fire plakat seng. Med andre ord, er en af de bedste hvide på hvid vintage soveværelse udsmykning tips at de lignende farver er hvad vil gøre rummet sammenhængende, varierende udseendet af stykkerne er hvad der vil gøre det stilfulde.

Belysning

Når du forsøger at finde ud af hvordan man kan dekorere dit værelse i en monokromatisk ordningen eller ethvert tema for sags skyld, kan belysning gøre eller bryde pladsen. Kig til antikke lysekroner, som du kan rewire for romantik og drama. Selvom du kan kun finde dem i sort eller guld, kan en dåse hvid spraymaling lave at. Se mere på linjerne i stykket samt de dekorationer, det har på det. Dette kan også gøres med sengelamper og væg sconces. Stearinlys tilbyder også ekstra belysning alternativ. Finde nogle ældre krystal indehavere og line din kommode eller en hylde med lys i varierende højder.

Illustrationer

I denne type af ordningen, skal illustrationen bo i sort-hvid stil. Hvis du vil tilføje flere personlighed til rummet, lave kopier af nogle favorit, gamle, familie billeder. Indstillinger omfatter dine forældre gamle high school årbog billeder eller bedsteforældres bryllupsdag. Du kan endda gøre nogle nyere minder til vintage accenter ved at tage dem til en kopi butik eller købe software, der vil tillade dig at patina dem. Andre valgmuligheder omfatter vinter malerier og fotografier, der indeholder scener med kun hvide billeder.

Tilbehør

Det sidste skridt til at gennemføre alle værelse er tilbehør. Her har du også mulighed for at tilføje interesse for rummet. En favorit samling af porcelæn engle kan bruges som et knudepunkt på et glas eller malet træ hylde. Antikke butikker og sparsommelighed butikker er gode steder at finde andre elementer såsom vaser, håndvaske og andre periode stykker i hvide nuancer. Uanset hvad indretning elementer du beslutter at indarbejde bare huske at en af de største hvid på hvid er vintage soveværelse udsmykning tips at sørge for at vælge elementer, der fremvise din personlighed. Dette sikrer, at dit space vil være alt andet end kedeligt eller sterile.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com