Hvid skimmel angreb på træer

March 6

Boligejere finde ofte deres træer under angreb fra hvid skimmel. Dette er forårsaget af en løv sygdom kendt som meldug, som påvirker næsten alle typer af træer, buske og prydplanter i landskabet. Denne sygdom er primært kosmetiske og forårsager ikke alvorlige skader på træer, men kan blive grimme.

Identifikation

Meldug er en fælles løv sygdom, der er kendetegnet ved en hvid svampe belægning, der er konsistens, talcum pulver. Denne sygdom er forårsaget af svampe og opstår oftest i løbet af foråret, efterår og vinter måneder. Cool vejrforhold kombineret med høj luftfugtighed er gunstige for meldug udvikling. Træer plantet i områder af tunge skygge kan opleve alvorlige symptomer på denne sygdom.

Typer

Meldug svampe angreb mange typer af træer, blomster og buske, men nogle er mere modtagelige for det end andre. Træer, der er almindeligt angrebet af meldug omfatter chokecherry, linden, crabapple og catalpa. Lilla udvikler ofte svær meldug, samt roser og korender.

Symptomer

Træer med meldug har en hvid, muggen belægning på blade, blomster, knopper og frugt. Unge planter og træer er en øget risiko for meldug, som denne sygdom foretrækker bud, unge skud. Inficerede blade kan blive forvrænget eller krøllet og små pletter kan forekomme i bladene. Visse arter af træer kan miste deres blade for tidligt hvis inficeret med meldug.

Management

Placere meldug-resistente planter og træer i gården eller haven kan hjælpe med at forhindre sygdom. Spørg din lokale Havecenter henvise dig til de resistente sorter. Nogle træer med meldug ikke udviser alvorlige symptomer og kræver ingen bekæmpelsesmetoder. Tunge belægninger af meldug kan kræve fungicider til bekæmpelse af sygdommen. Træer kan blive resistente over for mange typer af fungicider for meldug. At vælge en svovl-baserede fungicid sikrer dit træ bliver modstandsdygtige over for kemisk kontrol.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com