Hvide blomstre træerne

September 19

Træer med hvide blomster vokse og blomstre i hele Nordamerika; nogle gange er de nonnative typer showier end disse indfødte til en region er. Sådanne træer frosthårdførhed er en bekymring hvor frosne vintre dominerer, såsom i US Department of Agriculture plante hårdførhed zoner 2 og 3, mens de varmere zoner er ofte alt for varmt og fugtigt for andre arter. Mens de hvide blomster er helt sikkert en tiltalende syne i et landskab, har nogle af disse træer meget mere at tilbyde i form af deres funktioner.

USDA zone 2 og 3

Den manchuriske kirsebær (Prunus masckii) er en alsidig arter, vokser til 30 fod og tjener som en street, gårdhave eller prøve træ. Native til Manchuriet og den koreanske halvø, Manchurian kirsebær er velegnet til de varmere dele af USDA zone 2 og alle zone 3. Dens hvide blomster frem i April, generere en sort drupe for at tiltrække vilde fugle. Du kan spise frugten af chokecherry (Prunus virginiana), men efter et bid vil du indse, hvordan træet fik sit navn. Astringerende kirsebær arbejde meget bedre bemærker i gelé og tærter, Missouri botanisk have. Chokecherry vokser i begge zone 2 og 3, modning til 30 fod og udklækker aromatiske hvide blomster med fem kronblade. "Schubert" er en sort med lilla sommer løv.

USDA Zone 4 og 5

Serviceberries (Bærmispel) og hawthorns (Crataegus) er egnede til dyrkning i USDA zoner 4 og 5, hvis du ønsker en hvid blomstring effekt. Bruge den stjerne magnolia (Magnolia stellata) i nærheden af en gårdhave, dæk eller foundation. Denne 15 - 20-fods høje japanske import håndterer chill en zone 4 vinter og det leverer ekstraordinær blomster i det tidlige forår. Hver blomst har mellem 12 og 18 kronblade; kronbladene skaber behov for en oprydning under træet når blomsterne har bestået. Mange blomstrende crabapple træer kan ikke tåle kulden i disse zoner, men kultivarer som "Amberina" og "Beverly" kan og gør. Førstnævnte er bare 10 fod høj, mens Beverly vokser til 25 fod. Begge er solidt valg for at danne små Lunde.

USDA Zone 6 og 7

Den østlige redbud (Judastræ canadensis forma alba) afviger fra de sædvanlige pink blomster tilknyttet dette træ, i stedet generere hvide før nogen blade dukke op i April. Denne art vokser i USDA zoner 6 og 7 i mange slags situationer, men ikke i våd jord. Træet er ofte bredere end høj, vokser til så høj som 30 fod. Kentucky-coffeetree (Gymnocladus dioica) vokser så store som 75 fod i begge zoner, producerer mandlige og kvindelige prøver. Begge indslag hvide blomster, men klynger på kvindelige træer er tre gange længere. Hvid forårsblomster på de kvindelige træerne ændrer i brun-rød seedpods så længe 10 inches, giver Kentucky coffeetree fortsatte interesse efter blomsterne er væk.

USDA zoner 8,9 og 10

De kvindelige versioner af japansk persimmon (Diospyros kaki) "Fuyu" kultivar har creme hvide blomster i maj og juni. Denne 30-fods høje træ producerer spiselige persimmon frugter, med disse frugter især ornamentale når stadig på arme og ben efter bladene kommer ud. Sweetbay magnolia (Magnolia virginiana) vokser til 60 fødder inden for USDA zoner 8-10, for at holde sin blanke, grønne blade året rundt i disse varme områder. De hvide blomster ligne kopper, er så bred som 3 inches, duften vidunderlig og begynde blomstrer i maj. I nogle tilfælde, holde blomstrer blomstrer som sommeren skrider frem.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com