Hvide køkken Design Idéer

November 19

Hvide køkken Design Idéer

Stilarter kommer og går, når det kommer til køkken design, men en hvid køkken vil aldrig gå ud af stil. Om parret med klassiske sorte, varmes op med træ toner, eller emboldened med en lys gnist af farve, stå hvide køkkener sin prøve af tid. Ikke længere bare en utilitaristisk farve, hvid er fundament og grundlag for trendsættende køkkener.

Sort og hvid

Hvidt køkken med sorte accenter er tidløs. Tilføj accenter såsom sort apparater mod hvide nødlidende kabinetter. Rustfrit stål apparater også arbejde godt med hvide kabinetter. Vælge en sort og hvid klikergulv og hvide og sorte flise til en backsplash. Vælg sort skifer gulv fliser eller sort marmor med hvide toner. Vælg sort granit til en smuk men funktionelle bordplade. Tilføje nogle teksturer med rafia eller bambus nuancer og sted måtter. Placer sisal måtter på gulvet i førsteklasses madlavning områder, såsom ved komfuret og vasken. Stencilen vægge med dekorative stencils, såsom en fleur de lis design, ved hjælp af sort maling på hvide vægge.

Træ accenter

Træ bidrager til at tilføje varme til en alle hvide køkken. Tilføje træ trim til bordplader eller bruge en slagter blok stil køkkenbordet. Holde træ trim omkring døre og vinduer i køkkenet naturlige eller pletten med en træ pletten. Tilføje trægulve for at oprette blødhed under fode og tilføje komfort. Opretholde den træ look med træskeer og redskaber vises i gamle porcelæn på tællere. Installere lamper lavet af træ, såsom en rustik lysekrone.

Sommerhus stil

Oprette en hyggelig hytte stil hvid køkken. Vælg lyse gule til væggene. Tilføje en nødlidende farm blå hutch eller skænken. Flise backsplash med et skakternet mønster i blå og gul. Tilføje hvide bjælker i loftet til at fokusere øjet opad og udvide køkkenet visuelt. Installere hvid beadboard rundt om i køkkenet for at oprette en stol jernbane. Hænge vedhæng lys i lyse hvidt over en morgenmad ø. Tilføj bløde puder i gul eller blå til at stole på spisebordet. Vælge klart glas eller porcelæn knopper på kabinetter for en hyggelig stemning. Omfatte et par hane eller hønen og ægget accenter i hele med skulpturer, håndklæder, dækkeservietter og servietter.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com