Hvide larver i kompost bunker

August 15

Hvide larver i kompost bunker

De hvide larver, der sommetider tager bopæl i kompost bunker er de larve stadie af scarab biller, ellers kendt som japansk eller kan biller. De er beskidte hvide i farven og spidsen af deres underliv er blåsort. De er omkring 2 inches på modenhed og rulle ind i en C-figur når forstyrret. Japanske biller feed på planternes rødder og knolde og kan skade græsplæne græstørv. De er en gavnlig del af nedbrydning processen med en kompostbunke men formere sig i overskud hvis bunken bliver koldt.

Kompost bunke betingelser

Japanske biller, der forbliver i kompostbunke tyder på utilstrækkelig varme er blevet genereret. Dreje kompostbunke inkorporerer ilt ind i de materialer, som derefter varme op og nedbrydes. Insekter og andre mikroorganismer såsom biller, myrer, mider, edderkopper, snegle, springhaler, fluer, nematoder, fladorme og regnorme tygge og fordøje plantematerialer. De fortsat nedbrydning, at bakterier og svampe begyndte.

Varme

Der er millioner af anaerobe bakterier i en teskefuld kompost; disse er de vigtigste nedbrydere. De udnytter carbon--som brune blade--som deres kilde til energi. Som de indtager kulstof, skaber de varme, som starter den kompostbunke henfaldsproces. Anaerobe bakterier udskiller næringsstoffer--som kvælstof, fosfor og magnesium--at skaber sunde grøntsager og frugt. Hvide larver, der blevet biller er en del af den anden bølge af nedbrydere i bunken.

Chewers

Japanske biller og andre chewers til at arbejde på materiale bakterier og svampe er begyndt at nedbrydes. Temperaturer i bunken nå 90 til 140 grader Fahrenheit i den mest aktive fase af nedbrydning. Lavere temperaturer signalere en ændring i fasen af forfald. Hvis en kompostbunke er tilladt at blive kold på kanterne, temperaturen falder, og chewer insekter være længere end den tid, de er nødvendige. En opvarmet bunke skaber en ugæstfri for hvide larver lever.

At vende bunken

Tønde-type kompost siloer knyttet til en struktur, der tillader dem at dreje er de nemmeste at holde iltet. Luft i tønden er indarbejdet i plantematerialer som tønde er aktiveret. Andre typer af kompost siloer er rørt med en pitchfork, skubbe eller stærk stick. Vand bunke ugentligt for at opretholde den henfaldsproces, der producerer varme. Denne varme eliminerer vækst af alt for mange hvide larver.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com