Hvidløg, løg og rød peber til at holde insekter ude af haven

September 25

Hvidløg, løg og rød peber til at holde insekter ude af haven

Der er to måder at bruge hvidløg, løg og rød peber som effektive insekt afskrækkende i din have. Først er af deres strategiske placering ved siden af andre planter i haven, at de kan beskytte, også kendt som "følgesvend plantning." Andet er at kombinere dem enten samlet eller med andre ingredienser til at skabe en hjemmelavet, økologisk insektmiddel.

Hvidløg frastøder en række have skadedyr

Som en forebyggende foranstaltning er følgesvend plantning mest effektiv. For eksempel, er hvidløg blevet fundet for at være effektiv i at holde bladlus væk, hvis det er plantet støder op til rosenbuske, og Udvisningshamre Bay hvis plantet i nærheden af en fersken træ. Andre insekter, at vige tilbage for hvidløg er japanske biller, gulerod root flyve, root maddiker og snegle. Det er også en naturlig myggespray. Nogle botanikere mener hvidløgs evne til at akkumulere svovl er hemmeligheden bag dens effektivitet som en afskrækkende i haven, mens andre mener, at plantens frigivelse af allicin insekt er hvad insekter usmagelig.

Ydmyge løg er en god ven af jordbær

Jordbær er mere insekt og sygdomsresistente når de plantes ud for løg planter. Den ydmyge løg er også en værdig følgesvend til gulerødder i enhver have, der tjener som en naturlig hindring for gulerod flyver. Løg beskytte rød peber planter i haven, når de er plantet tæt på samt og rød peber til gengæld beskytte andre planter.

Rød peber beskytte urter og blomster i haven

Skadedyr at pest urter som persille, basilikum og merian og blomster som pelargonier og petunia, er mindre tilbøjelige til at bosætte sig i hvis rød peber strategisk plantet i samme seng. Rød peber også beskytte tomater og gulerødder. Forskere studerer derfor rød peber har sådan en stærk effekt på skadedyr har knyttet det til planten indeholder capsaicin, et kendt insektrepellent.

Hjemmelavet Sprays kan frastøde insekter

Hvidløg, løg og rød peber kan alle bruges til at oprette en hjemmelavet insekt frastødende spray til hjemmet haven. Male to hvidløg pærer, et lille løg og en rød peber i en blender, og lad det stejle i en quart af vand. Si blandingen og tilsæt en spiseskefuld af flydende vaskemiddel og bland godt. Spray blandingen på både toppe og bunde af blade i haven. Være forsigtig håndtering spray, men rører da det kan gøre øjne vand og irritere enhver hud det. Holde det væk fra din næse.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com