Hvidløg Spray for planter

April 19

Bruge en hvidløg spray opskrift til at holde skadelige insekter væk fra dine planter. Hvidløg er den vigtigste ingrediens i disse have skadedyr retsmidler, er der mange forskellige concoctions. Hver enkelt er "bedst," ifølge den loyal bruger. Du kan prøve hver, individuelt, og beslutte, hvilken en er mest gavnlige for din haveplanter. En ekstra bonus af hvidløg sprays, for dem med fire-legged skadedyr, er, at andre dyr vil holde sig væk fra din haveområde, så godt.

3-i-1 insekt Spray

En blanding af hakket hvidløg og mineralsk olie er gennemblødt sammen natten. Opvaskemiddel og vand er tilføjet for at gøre en pint af blandingen. Dette anses for at være et koncentrat. Så bland det i en genbrugt food krukke eller pint konservering krukke. Dække det med låg, så du kan opbevare det med din have forsyninger. Når du er klar til at sprøjte, sætte 2 tbsp. af det ind i din sprayflaske. Fylde flasken med vand. Teste det på et par blade af hver type af planter du sprøjtning. Kontroller hver plante næste dag for at sørge for de har ingen bivirkninger af hvidløg spray. Hvis alt er godt, spray dine planter om en gang om ugen.

Bagepulver hvidløg Spray

Udover bagning og rengøring, kan bagepulver bruges som en plante pesticid. Brug kun 1 tsk bagepulver, med 10 fed hakket hvidløg, til en pint af vand. Sprøjtning planterne med denne hvidløg opskrift vil også beskytte dine planter mod svamp. Bruge bagepulver hvidløg spray om en gang om ugen, eller når det regner.

Hot hvidløg Spray

Kombinationen af hvidløg, løg og jalapeno peber lave en plante spray, at insekter, kæledyr og andre dyr ikke kan lide. Tilsætning af 1 tsk af Murphy's Oil sæbe og 1 tsk vegetabilsk olie, til blandingen, stikker hvidløg spray til anlægget. Dette gør for en længerevarende spray. Tilføje ingredienserne til en gallon af vand. Selvfølgelig, vil regn og over-hovedet vanding vaske det af plante blade. Så, bare spray igen efter disse begivenheder. Mange planter er afhængige af bier til bestøvning. Pas på ikke at sprøjte planterne indtil perioden af bestøvning er overstået.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com