Hvidt pulver på bladene af en agurk

March 17

Hvidt pulver på bladene af en agurk

En svamp er ansvarlig for det hvide pulver, som kan vises på bladene af agurker samt alle medlemmer af familien cucurbit. Meldug er meget udbredt verden over. Alle sorter af agurker er modtagelige for varierende grader. Det kan være resultatet af en af tre arter af svampe, som alle give den samme generelle symptomer og kontrol. Skader på afgrøder og udbyttet kan være alvorlige, hvis ikke kontrollerede.

Identifikation

Meldug er en hvid svampevækst, der vises som mycellium, en hvidlig fuzzy eller hairlike dækker på blade og stilke af agurker. Det starter som regel på de nederste blade. Det kan spredes hurtigt mellem 50 og 90 grader Fahrenheit, men foretrækker temperaturer mellem 68 og 80 grader. Det favoriserer områder med høj luftfugtighed og planter med tæt vækst uden tilstrækkelig luftcirkulation og lys. Perioder med tunge dug også tilskynde dens udbredelse.

Skader

Blade af agurk planten begynder at visne og dø, når inficeret med meldug. Den resulterende skader påvirker samlede udbytte og størrelsen af enkelte frugter. Meldug påvirker længden af den høst sæson så godt. Meldug kan hæmme plantens evne til at lave mad til sig selv via fotosyntese med sin overfladebehandling af mycellium. Yderligere skader opstår på grund af dens evne til at sprede sig nemt til andre planter af vind-blæst sporer og sprøjt af blade af regn og kunstvanding.

Kontrol

Kontrol meldug med godt timede fungicid applikationer. En kombination af protectants og eradicants vil give de bedste resultater. Anvende forebyggende sprays hver syv til 10 dage til at hjælpe støtte i agurker modstand mod meldug. Disse omfatter en bred vifte af kommercielt tilgængelige fungicider med mange der indeholder svovl. Anvend ikke svovl, når temperaturen er over 90 grader Fahrenheit at undgå brænde bladene. Anvende gartneri og biologiske olier, efter at sygdommen har syntes at støtte i kontrol, men ikke anvende olier indtil to uger er gået, fordi en svovl ansøgning eller dette kan skade planten.

Forebyggelse

Den mest effektive forebyggelse begynder med valg og køb af sygdomsresistente sorter af agurker "Dasher II", "Eureka" og "Green Dragon Burpless." Ordentlig webstedsudvælgelse også støtte i forebyggelse af meldug. Vælg et websted, der modtager fuld sol hvor din agurker kan modtage god luftcirkulation. Ikke over befrugte fordi dette kan medføre rigelige løv vækst, der favoriserer spredningen af sygdommen. Når det er muligt, skal du vælge langsom frigivelse gødning, der leverer næringsstoffer til anlægget i løbet af sæsonen i stedet for på én gang.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com