Hvidt pulver støv på buske

March 23

En hvid, pulverformige belægning, der vises på blade af planter er normalt meldug. Selv om det er grimme, er powery meldug en af de nemmere svampesygdomme til forebyggelse og bekæmpelse.

Beskrivelse

Meldug er en udbredt svamp, der rejser med vinden. Runde, hvide eller lyse grå pletter form på blade og spredt til at danne en pulverformige belægning, der ser ud som om løv er støves med pulver. Bladene kan slå gule eller brune og tørre op eller drop off. Inficerede blomsterknopper åbner ikke.

Forebyggelse

Meldug inficerer buske i skyggefulde områder hvor luftcirkulation er dårlig, jorden er tør og luften er fugtig. Forbedre disse betingelser ved beskæring busk og de omkringliggende træer til at give god luftcirkulation og mere sollys. Når du vælger buske for områder med dårlig luft omløb, vælge sorter, at modstå meldug.

Behandling

Pick og bortskaffelse af inficerede blade. Hvis busken er alvorligt angrebne og mere end halvdelen af bladene er berørt, fjerne og ødelægge hele busken. Spray buske med en opløsning af 1 spiseskefuld bagepulver opløst i 3 Potter vand eller 1 del mælk blandet med 9 dele vand.


© 2021 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com