Hvidt soveværelse idéer

March 31

Hvidt soveværelse idéer

Trends i Boligindretning kommer og går, og soveværelser er ingen undtagelse. Seneste årtier har set populariteten i pastelfarver, jordfarver og sort for boudoir. I dag, er en interesse i hvidt soveværelse idéer stigende. Farven hvid supplerer næsten enhver farve ordning, men det er lyse og sprød nok til at gøre en skarp erklæring på sin egen. Spille op et hvidt soveværelse tema at give beboerne en følelse af ro, meditation og fred.

Sengetøj og anden Bed belægninger

Den visuelle omdrejningspunkt i de fleste soveværelser er naturligvis sengen. Brug hvide lagner, pudebetræk, dyner, sengetæpper og pyntepuder til at skabe en oase af hvidhed som kernen i soveværelset. Eller vælge bare et par af disse stykker at være hvid mens resten er i kontrastfarver til at spille op lysstyrken af hvidt.

Vægge

Hvide vægge har mange fordele: ikke blot de gøre et rum føler sig ren og ren, men de også reflektere lys, de gøre en god baggrund for indrammede billeder eller billeder, og de gør et rum synes større. Alternativt, hvis du vil hellere bruge en kontrasterende skygge til dine vægge, brug white for væg tilbehør såsom grænser, trim, lette plader, selv billedrammer og spejl frames.

Tekstiler og møbler

Fyld dit soveværelse med tekstiler og møbler i forskellige nuancer af hvid, fra sne hvid til creme til elfenben til perle. Du kan gøre dette med swags, gardiner, sofaer, lænestole og tæpper draperet over en stol eller sofa. Selv om nogle mennesker er bange for, at et hvidt tæppe vil vise for meget snavs, gør dagens tæppe behandlingsmuligheder det forholdsvis nemt at støvsuge op snavs der får spores i uden at efterlade mærker eller snavs bag.

Tilbehør

Uanset om du bruger tilbehør foruden en primær tema af hvid eller som en måde til at indføre hvid mod et andet farveskema, der er mange måder at små stykker spredt i hele lokalet kan fortsætte den hvide mønster. Overveje lampeskærme, vaser, billedrammer og ure i hvid.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com