Hvidt soveværelse stilarter

December 25

Hvidt soveværelse stilarter

Hvid kan være slankt moderne eller sagte romantisk; Det afhænger af, hvordan du anvender det. Giv dig selv den hvide soveværelse af dine drømme ved at bestemme rummets personlighed forud for at skabe design, så plukker stykker efter den ønskede effekt.

Kystnære

Bringe en hvid kystnære design til dit soveværelse. Hvid vasket gulve kombinere med hvide panel vægge og hvidt vindue skodder for at aflede solens varme. Den hvidkalkede træ hovedgærde indeholder sprød linned ark med en blød chenille Talsmanden spredt og et sæt af sprød hvid pudebetræk. En hvidkalkede armoire holder tv over tøj er angivet nedenfor, mens en hvide kurv indeholder en samling af muslingeskaller fundet langs kysten.

Romantisk

Blød hvid blonde gardiner lag over stejle hvide gardiner, og begge pyt på gulvet ved siden af det åbne vindue. Den hvide himmelseng indeholder lace fabric panelerne fastgøres med hvide kunstig blomst slips-backs i løbet af dagen, men lukket om natten. En cremet hvid dyne med cut-outs, blomst kjoler i sengen, sammen med et sæt af matchende pude shams. En hvid træ forfængelighed i det hjørne, kantsyet med hvidt stof, har en samling af mælk hvid parfumeflasker.

Moderne

Hvid træ trim understreger de hvide træpersienner vindue behandling. En hvid, flettet, læder hovedgærde går 4 fod op ad væggen, kommanderende center fase i rummet, mens hvide vægge skinne fra anvendelsen af en glasur. Lagener i egyptisk bomuld dress sengen. En hvid, råsilke dyne dækker dyne over ark, sammen med matchende shams. Hvid marmor dækker toppen af natbord og kommode, mens hvide lamper giver læsning lys.

Shabby Chic

Tone-on-tone hvid blomstret stof dækker vinduet som både en valance og en gulv-længde gardin. Selv om hvid Flet sengen har set bedre dage, det tilhørt familien og er stadig funktionel. Sengen indeholder en tonal hvid patchwork dyne sammen med en chenille tæppe til ekstra kølige nætter. En hvid malet skrivebord, med en blomst design, holder en udstilling af hvide roser med hvide stearinlys, mens hvid Flet hylde indeholder en samling af hvid Flet kurve.


© 2023 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com