Hvilestol stol Cover ideer

April 7

Der er en række grunde til at dække din hvilestol med nyt materiale. Det kunne være en favorit stol, som du har brug at opdatere, men er i ellers stor tilstand. Måske passer hvilestol du elsker ikke med indretningen af dit værelse. Uanset hvad dine grunde, der er mange måder at dække din hvilestol.

Hurtig og nem

Den hurtigste og nemmeste måde at dække din hvilestol er at købe en slipcover og gøre det selv. Der er en række slipcover løsninger spænder i materialer fra tekstiler og microsuede til læder. Disse er normalt sælges i kits og du blot dække hver sektion af din hvilestol med den relevante del af sættet.

Der er også slipcovers, der er simpelthen draperet over hvilestol. Dette er den hurtigste måde at re dække en hvilestol. Domestications.com har et godt udvalg af hvilestol dækker at vælge imellem.

Reupholster

Hvis du har de nødvendige færdigheder, kan du selv dække en hvilestol. Bare udvælge stof du ønsker og få til at arbejde. Alle polstring arbejdspladser anses at inddrive en hvilestol den mest avancerede.

Hvis du mangler færdigheder, kan du få stolen professionelt re beklædt med stof efter eget valg. Hvis du vælger denne vej, vil du vælge ud stof du ønsker at bruge, og stolen bliver samlet op og vendte tilbage. Tilbage er normalt inden for 10 dage, men du kan ringe og bede om et Tidsestimat.

Tekstiler

Der findes flere typer af stof kan du overveje for at dække din hvilestol. De fleste rengøres med spot renere når det er nødvendigt, men ved hjælp af en stoftyper som Scotchguard er stadig en god idé.

Traditionelle tekstiler omfatter bomuld og twill. Lærredet gør også en god og længe-opslidende stol cover.

Chintz er et godt valg for blomstermønstre, men det normalt vare ikke så længe som andre tekstiler.

De mest moderne udseende tekstiler er microsuede og læder. Disse er både tilgængelig i en bred vifte af farver, der vil supplere din hvilestol og give dig års brug med normale slitage.

Microsuede kan være spot renses når det er nødvendigt, og læder kan rengøres med standard læder renere når det er nødvendigt.

Det er også muligt at matche stof fra eksisterende stole eller sofaer. Du kan finde de nødvendige oplysninger på dine møbler tags, og ring eller email virksomheden stof oplysninger.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com