Hvilestol stol funktioner

September 23

Hvilestol stol funktioner

Hvilestole er et populært stykke stue møbler, tilbyder plys sæder for en. De kommer i en bred vifte af stilarter og farver til at integrere med en rummets indretning. Hvilestole kan også have en række ekstra funktioner, der gør dem endnu mere komfortable og alsidige.

Tilbagelænet

Den ene funktion, som alle hvilestol stole har til fælles er evnen til at læne sig tilbage. Nogle stole fold ud helt flad, mens andre kan holde sitter i en delvist oprejst holdning og ser tv eller læse. Tilbagelænet er normalt involveret, når sitter kaster hendes vægt tilbage, forårsager ryglænet at vippe tilbage og sædet selv at glide fremad.

Fodstøtte

De fleste skråstole ligeledes indslag en fodstøtte. Dette kan være et stykke af den plads, der strækker sig i tilbagelænet stilling, eller et separat fodstøtte, der sitter kan deltage med en løftestang på siden af stolen. Et forår mekanisme i stolen gør det nemmere at returnere fodstøtten til sin oprindelige position. Med stolen i sin tilbagelænet holdning og fodstøtte op tager en hvilestol på et vandret figur, der kan være bedst til at sove.

Rokkende og svæveflyvning

Nogle hvilestol stole har også en vuggende eller drageflyvning funktion. Rokkende hvilestol stole pivot på et eller flere punkter inden for bunden af stolen. Mens sæde og sæde tilbage rock, forbliver basen, selv solidt plantet på gulvet. Svæveflyvning skråstole glide frem og tilbage på en mekanisme, der suspenderer sæde fra støtte våben. Svævefly kan være bedre i små rum, da der er mindre risiko for ryglænet kommer i kontakt med en mur bag stolen.

Opbevaring

Hvilestol stole kan også funktionen stuverum nemlig tilføjede bekvemmelighed. Lommer til magasiner eller fjernbetjeninger er fælles. Andre typer af hvilestol opbevaring omfatter kopholdere og endda nedkølet rum til at holde kolde drikkevarer inden for Arms rækkevidde.

Materialer

Hvilestol stole også skiller sig ud for deres brug af visse materialer. Udover de mønstre og teksturer til at matche resten af stuen, måske en hvilestol indslag premium materialer som træ, læder eller bomuld. Andre stole kan bruge mere holdbart, nemt at pleje til materialer som syntetisk klud eller imiteret læder og krydsfiner rammer for at reducere vægt og omkostninger.

Modulære

Nogle Hvilestole adskille let for nem transport. Denne medfører regel at fjerne en række skruer eller bolte og løfte ryglænet af den stol, hvilket gør de to stykker meget nemmere at opbevare og transportere. Ét stykke hvilestol stole måske ikke passer gennem smalle døre eller gangene, gør de modulære design afgørende for nogle værelser.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com