Hvilke ændringer skal gøre til en brændeovn til ændring fra propan gas?

December 12

Hvilke ændringer skal gøre til en brændeovn til ændring fra propan gas?

Mange gaskomfur modeller kan konverteres fra propan til naturgas og vice versa, men du kan ikke skifte brændstoffer blot ved at ændre brændstoftilførslen. De forskellige levering pres af propan og naturgas kræver en række ændringer til komfuret for sin sikker drift med et andet brændstof. Fordi en forkert udført konvertering være til fare for liv og ejendom, skal en licenseret gas professionel udføre arbejdet.

Brændstof forskelle

Propan er leveret på et meget højere tryk end naturgas. Trykforskellen dikterer ændringer til en brændeovn til at konvertere det fra propan til naturgas operation. Kun komfur modeller for hvilke konvertering kits er tilgængelige kan konverteres. Kits har alle de dele, der skal ændres for at udføre konverteringen. Kun gas komfurer kan konverteres; en elektrisk ovn kan ikke konverteres til at operere på enhver form for gas. Nogle moderne gas komfur modeller kan ikke konverteres, og ingen konvertering kits er tilgængelige for dem.

Blænder

Blandt de dele, der skal ændres er de åbninger, der feed gas til den komfur brændere. En naturgas blænde har en større hul end en propan blænde, giver en tilstrækkelig mængde gas på et lavere tryk på levering. Hver madlavning brænder kræver en blænde forandring, sammen med piloten brænder, hvis ovnen er udstyret. Forsøger at bruge en propan brænder blænde med naturgas resultater i en meget svag brænder flamme eller ingen flamme på alle på grund af naturgas lavere tryk og en propan brænder mindre blænde. Konverteringen er ikke udført af bare bore et større hul i brænder blænde; komfur konverteringer også indebære ændre andre funktioner på komfuret.

Regulator

Konvertere et komfur fra propan til naturgas kræver skiftende den regulator, der reducerer levering pres brænder pres. En propan regulator leverer for lidt gas pres til brændere på grund af den lavere indgangstryk fra naturgas linje. Gas lovgivere i husholdningsapparater kan ikke justeres. Erstatte den komfur propan regulator med en designet til at arbejde med naturgas er nødvendige. Producentens anvisninger skal følges, præcis når du installerer udskiftning regulator eller ovnen vil være farlig.

Brændstof-til-luft blanding

Propan og naturgas kræver forskellige brændstof til luft nøgletal for fuldstændig forbrænding. Et komfur gasbrændere har en luft lukker nær brænder kontrolventil indrømme forbrændingsluft. I de fleste tilfælde lette tilbage på en skrue flytter luft lukkeren og producerer en pæn, ren, selv blå flamme. Tilpasningen skal være fuldstændigt korrekte. En fejl i brændstof-til-luft-forholdet kan føre til brændere udsender dødbringende kulilte gas. På nogle modeller, komfur, kan erstatte propan brændere med større brændere til naturgas være nødvendig for at opnå den tilsvarende mængde varme fra den lavere-pres brændstof.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com