Hvilke årsager brun Spotting på Kanariske palmer?

September 16

Hvilke årsager brun Spotting på Kanariske palmer?

Kanariske palmer tilføje skønhed til landskabspleje og give den helt rigtige mængde af skygge i de varme eftermiddag. Disse træer bør altid ser frodige, grønne og fulde af blade. Brune pletter, indikerer imidlertid problemer. Ved at vide, hvad der forårsager brune pletter, kan du tage skridt til at helbrede din syge træ.

Ernæringsmæssige behov

Palmer har brug for en masse næringsstoffer til at vokse med succes. Ifølge University of California Master Gardener Nancy Gravender behøver Kanariske palmetræer kvælstof, kalium og magnesium i store mængder. Da boron, jern, magnesium, kvælstof, kalium og zink er også nødvendige, er konventionel gødning ikke nok. En manifestation af underernæring i Kanariske palmer er nekrotisk spotte af bladene. Dette gælder især for kaliummangel.

Frost

Ifølge Gravender, kan frostskader også forårsage brune pletter på den modne fronds (eller blade). Træet selv kan overleve, men dele af bladene vil lide forfrysninger og kan dø ud. Nye blade vil i sidste ende vokser i at udfylde de huller efterladt af de døde blade, men kun hvis træet ikke er blevet dræbt af frost.

Fusarium visnesyge

Fusarium visnesyge er en sygdom forårsaget af Fusarium oxysporum svamp. Ifølge University of California pest management program, denne sygdom er dødelig for Kanariske palmer med ingen kendt kur. Den første indikation er brune pletter på fronds. Sygdommen spredes nemt ved beskæring værktøjer såsom kædesav, så det er bedst at vaske og desinficere værktøj at have fældet en syge træ.

Pink Rot

Pink rot er forårsaget af svampen nalanthamala vermoeseni og er også dødbringende. Det er en sekundær invader. Det betyder, hvis træet er svækket, det vil invadere. Ellers vil en normal, sunde træ ikke kontrakten det. Symptomerne rådnende og spotting langs blad baser og langs stammen. Pink spore masserne kan også danne.

Pludselig Crown Drop

Pludselig crown drop er en anden sygdom, der påvirker Kanariske palmer. Selv om årsagerne ikke er blevet bekræftet, er tilstedeværelsen af svamp Thielaviopsis paradoxa fremherskende. Interne trunk henfald sætter i første, så ved tid udvikle brune pletter og crown dråber, træet er allerede døde. Som navnet antyder, ender pludseligt crown fald med hele kronen af træ sammen med nogle af de øverste trunk falder til jorden pludselig med lidt at ingen advarsel. Der er ingen kendt kur mod pludselige crown drop.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com