Hvilke årsager Indentions på en flad Top ovn?

May 21

Hvilke årsager Indentions på en flad Top ovn?

I modsætning til et køkken komfur med konventionelle brændere, flat-top komfur er glat og har madlavning elementer direkte under komfur. Flat-top brændeovne er typisk lavet af tunge glas, hvilket gør det nemt at holde dem rene. Lejlighedsvis, bemærker du måske at din komfur har en eller flere fordybninger, som kan være resultatet af flere årsager.

Tunge genstande

Uanset hvilke materialer der bruges til at gøre din fladskærms-top komfur, kan droppe en store eller tunge objekt på komfuret resultere i en fordybning. Denne type skade kan være resultatet af en tung gryde eller pan eller endda en dåse vare faldt fra en hylde over komfuret. Hvis objektet er kraftig nok, kan det knæk komfur. Hvis det er mindre, kan en lille bule være resultatet.

Skrabe

Hvis du trækker en tung genstand, som et glas pot, på tværs af toppen af dit fladskærms-top komfur, kan det skabe en bunden-stil indrykning. Dette gælder især, hvis puljen havde en lille, hård objekt under det, såsom en rullesten. Nogle køkken elementer som stensalt, kan være hårdt og tæt nok til bunden toppen af komfur, også. For at undgå ridser, ikke træk objekter på tværs af toppen af et komfur; Sørg for at løfte dem.

Rengøring

Når du har en glasplade, der er brændeovn, bør du altid rense det med en ren klud og den ordentlig rengøring løsning. Hvis ikke, kan forekomme små ridser og fordybninger. Ideelt, der er afsat en rengøring klud, som du bruger kun til komfuret. Hvis du bruger en generisk husstand rag, er det måske været anvendt til rent omkring en dør, for eksempel, og indeholder små korn af grus inden for dens fibre. Disse elementer kan være svært nok at ridse komfur uden du opdager.

Mangler

Lejlighedsvis, kan en lille fordybning på din fladskærms-top komfur være resultatet af en ufuldkommenhed forårsaget under fremstillingsprocessen og ikke bemærket af fabrikantens komfur kvalitetskontrol-afdeling. Denne stil af indrykning i en glas-top komfur kan vises som en boble-lignende form. Hvis du bemærker denne type spørgsmål, kontakte den komfur fabrikanten eller den butik hvor du købte komfuret for at arrangere en udskiftning komfur.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com