Hvilke årsager indkørsel Pavers gå hvid?

June 18

Hvilke årsager indkørsel Pavers gå hvid?

Salt spændende fra beton eller murstens indre materiale forårsager en hvid film på din indkørsel pavers. Den salt oprustning er kendt som opblomstring og er en naturlig forekommende proces, der påvirker mursten og beton indkørsler, fliser og vægge. Den hvide film er ikke skadelige for din asfaltudlæggere og skyller normalt ud over tid. Opblomstring vises i en cyklus og er direkte relateret til vejret.

Årsager til opblomstring

Beton er et materiale, der absorberer grundvand og alle mineralske salte, der kan være til stede i vandet. Mineralsalte omfatter chlorider, nitrater, chrom samt andre salte. Vandet bevæger salte i hele bygningens flere kanaler. Når luftfugtigheden er høj udenfor, salt foregår på overfladen af din indkørsel asfaltudlæggere og er synlig. Opblomstring er også kendt som "bakkenbart vækst", fordi salt ligner grå hår på din brolæggere overflade. Den salt oprustning kan også vises i kolonner på asfaltudlæggere overflade. Hvis luftfugtigheden er lav udenfor, salt indskud er tilbage under asfaltudlæggere overflade og er ikke synlige.

Konkrete blanding

Hvis en naturlig kilde til vand, blev som fra en stream, floden eller søen, brugt, da blande betonen til at danne deres indkørsel pavers, effloresence kunne vises. Vandet kan have været i kontakt med jord, der indeholder natrium og kalium salte. Disse salte vil er blandet i betonen og i sidste ende stiger til overfladen og bliver synlige på grund af vandbevægelse og luftfugtighed.

Opblomstring cyklus

Opblomstring vises under sæsoner af høj luftfugtighed og regner, herunder efter en regnfuld vinter, forår eller efterår. Du kan ikke mærke nogen salt oprustning på din indkørsel pavers i sommermånederne. Opblomstring cyklussen kan gentage sig selv i måneder eller år og derefter forsvinde helt. Kun i ekstreme tilfælde vil det igen efter at være gået i år.

At fjerne Efflorescence manuelt

Dække eventuelle landskabspleje omkring asfaltudlæggere at holde salt, støv og snavs fra overfladen. Børst den hvid film med en stiv børste og derefter spray asfaltudlæggere med vand for at fjerne opblomstring. Tør asfaltudlæggere med en gammel håndklæde eller klud for at fjerne kage på støv eller snavs. Børst og spray din indkørsel pavers regelmæssigt for at holde opblomstring i at vende tilbage.

Ved hjælp af en kemisk renset

Du kan også bruge en kommerciel opblomstring renere på din brolæggere, på hardware, hjem forbedring, konkrete og udendørs levering butikker. Bære gummihandsker og en næse maske ved håndtering og brug af kemikaliet. Våd asfaltudlæggere med vand først. Anvende renere på en gammel håndklæde eller klud og derefter tørre asfaltudlæggere med renere-gennemblødt håndklæde eller klud. Spray asfaltudlæggere grundigt med vand for at gendanne de konkrete glans.

Advarsler og forsegling

Saltsyre må ikke anvendes til at fjerne hvid film, snavs og støv. Syren er alt for kraftig til beton og vil skade pavers. Brug ikke en kommerciel renere, der ikke klart det vil fjerne opblomstring og ren Beton overflader. Købe en kommerciel sealer designet til beton, at reducere mængden af salt undslippe din driverway asfaltudlæggere. Anvend sealer jævnt med en pensel eller rulle efter fjerner den hvide film og snavs fra din driverway asfaltudlæggere. Følg eventuelle anbefalinger på sealer's container. Kommercielle fangere er også tilgængelige på hardware og hjem forbedring butikker samt konkrete og haven forsyning butikker.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com