Hvilke årsager opvaskemaskine lugte?

September 30

Hvilke årsager opvaskemaskine lugte?

Opvaskemaskiner er beregnet til at rense retter og slippe af med alle de fødevarer, snavs og rester på tallerkener og bestik, så det kan komme som en overraskelse, når indre af en opvaskemaskine begynder at lugte. Mens det ikke kan være fornuftigt, eftersom opvaskemaskinen er fyldt med vand og opvaskemiddel regelmæssigt, er der flere årsager til opvaskemaskine lugt, der kræver opmærksomhed.

Madrester

Det er ikke ualmindeligt, at madrester til at glide ud af retter, når de placeres i opvaskemaskinen og falde til opvaskemaskine bunden. Mens nogle af denne snavs kan få skyllet væk eller jorden op af opvaskemaskinen filtreringssystemet, undertiden maden bare sidder i bunden af opvaskemaskinen, bliver lidt våd og henfalder. Dette kan skabe en dårlig lugt, der ikke vil blive løst, indtil maden tørres væk med en ren, fugtig klud.

Pumpens sugeside

Find pumpeindgangen i bunden af opvaskemaskinen karret og kigge efter vådt papir indpakninger, plast varer, der er faldet eller nogen madrester, der kan have fået fastklemte mod pumpeindgangen. Dette vil reducere vandspray og vil i sidste ende medføre lugt opstår. Fjern eventuelle elementer, der dækker eller hviler på eller i nærheden af pumpeindgangen.

Spray dyser

Over tid, kan mineraler eller kemikalier i vandet tilstoppe spray arm jets og forhindre vand i spændende jets korrekt. Denne filmy stof kan også begynde at lugte. Brug en lille papirclips til omhyggeligt at rense snavs fra dyserne og aftørre dyserne ren med en klud dyppet i eddike til at fjerne enhver mineral-skalaen.

Brændende lugt

Hvis der er en brændende lugt i en opvaskemaskine, der for nylig blev installeret, kontrollere for enhver emballage, der kan have fået tilbage i opvaskemaskinen og fjerne. Kig i bunden af opvaskemaskinen for noget, der kan være faldet mod varmeelement, som er sort og placeret i den bageste, som kan smelte og lugter dårligt. Ren varmelegemet men kun efter opvaskemaskinen er cool at røre ved.

Rengøring i opvaskemaskine

De fleste fødevarer lugt kan fjernes fra opvaskemaskinen ved at fjerne alle plader, redskaber eller andre genstande fra opvaskemaskinen og kører en normal vask cyklus med opvaskemaskine vaskemiddel. Et alternativ er at sætte et glas målebæger med 2 kopper hvid eddike i bunden rack og køre opvaskemaskinen med ingen vaskemiddel. Følg med en regelmæssig cyklus med vaskemiddel, men ingen retter. Hvis det ikke løser lugten, skal du kontakte producenten af opvaskemaskine, da der kan være et problem med drain slangen, som forårsager spildevand til at flyde tilbage i opvaskemaskinen og kan forårsage en dårlig lugt.


© 2022 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com