Hvilke årsager oversprøjtning med en maling Spray Gun?

October 7

Hvilke årsager oversprøjtning med en maling Spray Gun?

Sprøjtepistoler bruges af professionelle malere til at hurtigt færdig med store udvendige eller indvendige maling job. Sprøjtepistoler kræver betydelige mængder af erfaring at bruge ordentligt, så malingen sprøjtes hurtigt for at belægge en overflade. Det mest almindelige problem opleves af begyndere, der bruger en maling spray gun er oversprøjtning. Med oversprøjtning anvendes maling for tyk, for tynd eller ujævnt, som følge af dårlig håndteringsteknikker. Derudover kan oversprøjtning forårsage maling til pels uønskede overflader.

Forberedelse

Altid forberede de flader, som du har til hensigt at sprøjte. Drop klude (plastfolie) kan anvendes til at dække døre, vinduer, vinyl sidespor, mursten og andre elementer nær grænserne af området skal males. Overspray kan forårsage malingen til at glide langt fra målområdet, så sørg for at tilstrækkeligt dække alle grænser med tape og drop klude. Dæk, fortove og hegn nedenfor det malede område bør også være omfattet.

Proces

Når du bruger en maling spray gun, altid male i et sæt mønster for at forhindre en oversprøjtning af det samme område. Du kan gå side til side eller op og ned. Holding spray pistol i en vinkel forårsager oversprøjtning. Hold altid pistolen vinkelret på overfladen, når sprøjtningen.

Tip størrelse

De fleste sprøjtepistoler har justerbar tips. Hvis den bestand tip, der fulgte med enheden er for stor, skal du købe en mindre. Nye malere bør vælge en mindre 517 tip, der giver større kontrol samtidig reducere oversprøjtning. Maling skal fortyndes, når du bruger en mindre tip. Kan du få en række forskellige størrelse tips for at finde den bedste til dit job.

Fan mønster

Hold altid sprøjtepistol tættere på overfladen end den maksimale anbefaling. Derved reducerer oversprøjtning af forsnævring spray fan mønster af pistolen. En bred fan mønster forårsager maling partikler til at blive båret væk af vinden, forlader maling anvendes ujævnt på overflader.

Udløsning

Som du slipper udløseren på spulehåndtaget, vil maling flyde fra pistol midlertidigt. Lære at styre din maling spray pistol ved gradvist at slippe udløseren som du nær grænsen til et malet område. Holde bevægelige pistol, indtil malingen har stoppet flyder. Dette vil forhindre små vandpytter maling fra formning i udkanten af overfladen.

Air Control

Air spray kanoner, reducere lufttryk på enheden. Dette gøres ved at justere luft kontrolventil. For at undgå oversprøjtning, finde en ideel ramme. Ideelt vil ikke smide maling for hurtigt, som vil give dig tid til at gøre arbejdet ordentligt. Lavere lufttryk kræver maling til at blive tyndet.


© 2018 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com