Hvilke årsager Toilet Tank dryp?

July 20

Hvilke årsager Toilet Tank dryp?

Dryp lyde i et toilet tank ikke kun kan at genere dig på alle tidspunkter af dagen og natten, men dryp også er lyden af dit toilet, spilde vand. Undertiden dryp lyd signaler de tidlige stadier af en del i tanken iført ud, så du kan fange problemet tidligt før mere vand går til spilde ved den aldrende del.

Udfylde ventil

Udfylde ventil er den store cylinder-formet objekt i dit toilet, der skruer ind i bunden af den toilet tank. I den ende, der fodrer gennem bunden af tanken, tillægger udfylde ventil vandforsyningen linje, der kroge til vandforsyning ventil i væggen. Udfylde ventil trækker vand fra vandforsyningen rør og refills på toilettet tank hver gang vandstanden falder under et vist niveau. Hvis udfylde ventil har slidt op, men kan det lade vandet sive ud hele tiden, hvilket fører til en dryppende støj i tanken.

Udfylde ventil rør

Når en person installerer en ny udfylde ventil, skal han installere et lille rør, der fodrer ind i overløb rør i tanken. Vandet strømmer ud af den lille rør ind i overløb rør refill hver gang udfylde ventil refills på toilettet tank med vand fra tube hjælpende i toiletkummen. Røret kan falde i overløb rør, selv om, og starte opsugning vand fra udfylde ventil, opretter dryppende støj. Et klip kommer med en ny udfylde ventil, som tillægger overløb rør og holder den lille rør fra udfylde ventil på plads, så det ikke falder i overløb rør.

Stopgarn

Stopgarn ventil regulerer når vandet løber ned i afløbet, åbning i bunden af den toilet tank. Når du trykker på den toilet håndtag, kæden for enden af håndtaget er arm trækker op på Stopgarnet, og vandet løber af tanken. Når Stopgarnet begynder at bære, vil det give vand til at sive forbi det, forårsager en dryppende lyd. Med jævne mellemrum, refill ventilen vil sparke ind og fylde tanken med mere vand, og derefter den dryppende støj vil begynde igen.

Vandstand

En lav vandstanden inde et toilet tank vil føre til problemer rødmen affald ud af skålen, da mindre vand producerer mindre pres. På samme tid, dog kan hvis vandstanden inde i tanken er for høj, resultatet være en dryppende støj og spildt vand. Vandstanden skal sidde omkring en tomme under overløb rør åbning. Hvis vandstanden sidder lige ved åbningen af overløb rør, kan forstyrrelser forårsage noget vand at sive ind i røret, forårsager dryp lyd i tanken.


© 2019 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com