Hvilke årsager tomatplanter til visne & dø?

June 1

Hvilke årsager tomatplanter til visne & dø?

Modning af en tomat påvirkes af temperaturen og ilt, ifølge University California-Davis i en grafisk online rapport. Skader og sygdom kan vise på tomat frugt, eller anlægget kan visne og dø med voksende og modning tomater. Tomatplanter kan visne og dø uden varsel fra hvad synes at være mystiske omstændigheder. Der er ikke noget mysterium, men der er flere mulige årsager.

Vaskulære visnesyge

Verticillium og Fusarium wilts angreb under varmen i dag, at gøre producenten tror planten har brug for vand, især med overnight forbedring. Disse wilt sygdomme er svampe, der angribe gennem rødderne og skære vandet til løv. Skære igennem en lavere Stilk vil vise en brun ring på indersiden, tegn på en svampe invasion. Jorden havne svampene i år, anbefales så plantning resistente sorter.

Root knude

En nematode i rødderne er en kilde til tomat visnesyge, ifølge University of Tennessee. Denne mikroorganisme er root-knude nematode, Meloidogyne incognita eller M. hapla, forårsager galls på rødderne og Visnen af blade. Trække en plante og kigge efter galls og tab af rodsystemet. Du kan også se svampe root forfald. For at undgå dette problem, nematode-resistente sorter. Tjenesten University of Missouri forlængelse tyder på at anvende Clando-San på jorden kan være effektiv.

Stilk soegeren

Denne larve boringer i tomat stilk og op stilk, forårsager dele af anlægget til at visne og dø. Nogle planter kan overleve stilk soegeren, men fjerne døde planter for at stoppe spredningen af caterpillar. Iowa State University Extension Service anbefaler skæring ukrudt i tomatplanter til at slippe af med nogle stilk Udvisningshamre.

Tomatbronzetopvirus

Tomatbronzetopvirus forårsager nedsat vækst af anlægget og Visnen af blade. Lilla og bronze prikker vises på bladene og nogle gange er der ringe på frugt. Thrips udføre denne virus, ifølge en artikel på University of Tennessee Extension Service hjemmeside. Texas A & M University anbefaler dække planterne med en fysisk barriere som vokse-Web netting for de første to måneder efter plantning for at hjælpe med at forhindre infektion.

Valnød visnesyge

Tomatplanter beliggende tæt på en valnød eller butternut træ kan visner. Juglone, et giftigt materiale produceret af valnøddetræer, der forårsager dette, som juglone siver ned i jorden fra blade, bark og kviste af træet. Flytte din tomat produktion til et område 75 til 100 fod fra den juglone-producerer træ, tyder på Iowa State University Extension Service.

Sydlige Blight

Hurtig visnesyge og død kan være sydlige blight, forårsaget af en svamp, Sclerotium

rolfsii. Denne svamp danner en hvid skimmel på stænglen nær linjen jord, og senere på sæsonen, sennep-sæd sklerotier eller bump form på skimmel, bekræftende identifikation af svampen. Texas A & M anbefaler Terrachlor før anlægget behandling. Vekseldrift kan også hjælpe.

Bakterievisnesyge

Sydlige bakteriel wilt angreb tomat plante i bunden, forårsager hurtige kollaps og død i hele anlægget. Skære igennem stilken og Bemærk et mørkt vand-gennemblødt center eller endda en hule stilk. Årsagen til denne bakterievisnesyge er Pseudomonas solanacearum, ifølge University of Tennessee Extension Service.


© 2020 Shareoflancaster.com | Contact us: webmaster# shareoflancaster.com